Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε τον Ηλία Ιγνατίδη

Την απόκτηση του Ηλία Ιγνατίδη ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Ο 24χρονος (11/11/1996) επιθετικός ανήκε το τελευταίο εξάμηνο στον Αετό Βασιλικών της ΕΠΣ Μακεδονίας και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Άρη Παλαιοχωρίου, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Λέφσκι Κάρλοβο, Βάσας, Καλλιθέα, Ολυμπιακό U20 και Άρη U17.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Μακεδονικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον επιθετικό Ηλία Ιγνατίδη.

Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός επιστρέφει στην καρδιά της συμπρωτεύουσας και στον ιστορικό Μακεδονικό, με… διεθνείς εμπειρίες. Ο 24χρονος φορ αγωνίστηκε στην Κ17 του Άρη, στην Κ20 του Ολυμπιακού (με την οποία κατέγραψε συμμετοχές και στο UEFA Youth League επί δύο σεζόν), την Καλλιθέα (Β Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος), την Βάσας (Α Εθνική Ουγγαρίας), τη Λέφσκι Κάρλοβο (Β Εθνική Βουλγαρίας), τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, τον Άρη Παλαιοχωρίου και τον Αετό Βασιλικών.

Ο υψηλόσωμος (1.91μ) Ιγνατίδης ντύνεται στα «πράσινα» για να συμβάλλει στον στόχο του Μακεδονικού, που δεν είναι άλλος από τον καθιερωμένο: τον πρωταθλητισμό.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Ηλία και του εύχεται υγιή, παραγωγική και επιτυχημένη σταδιοδρομία στην ομάδας μας. Επίσης, ευχαριστεί την διοίκηση του Αετού Βασιλικών για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected