Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές για τον Μέγα Αλέξανδρο Οφρυνίου

Και ενώ η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων έδωσε το ΟΚ για την επανέναρξη της Γ Εθνικής, ο Μέγας Αλέξανδρος Οφρυνίου προχωρά στην ενίσχυση του ρόστερ.

Η ομάδα της Καβάλας ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα τους Ντιέγκο Πολίτης (23 ετών, ακραίος αμυντικός, με θητεία σε ομάδες του Καναδά), Κλαούντι Λαπούσι (μέσος από τις Σέρρες 1800) και Ιάσονας Παντελίδης (07/04/1996, επιθετικός) από τον Βύρωνα Καβάλας.

Αναλυτικά :

“Για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας η Διοίκηση προχωράει σε ενίσχυση του ρόστερ με τρεις ποιοτικούς παίχτες. Ο 23χρονος πλάγιος αμυντικός Diego Politis ο οποίος πρόσφατα ήρθε από το εξωτερικό με προϋπηρεσία σε Ottawa Fury FC, FC Gatineau, Carleton University Men’s Soccer.

Ο πλάγιος χαφ Claudio Lapousi από ΣΕΡΡΕΣ 1800 και ο επιθετικός Ιάσονας Παντελίδης με προϋπηρεσία σε Κ20 ΠΑΟΚ , ΑΟΚ Καβάλας, Κρηνίδες, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ορφέα Ελευθερούπολης και Βύρωνα Καβάλας.

Η Διοίκηση και η ομάδα του ΜΑ Ορφανίου σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλό υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.

Υ.Σ. : Να επισημάνουμε πως η ομάδα μας τηρεί τα μέτρα προστασίας από τον Covid σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας και συνεχίζει κανονικά τους εβδομαδιαίους ελέγχους με Rapid-Tests σε όλα τα εμπλεκόμενα άτομα της ομάδας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected