Κατηγορίες
Basket

Το Λαύριο έφτασε το ρεκόρ των 14 νικών!

Το εντυπωσιακό σερί του Λαυρίου συνεχίστηκε στο Αγρίνιο με τη νίκη επί του Μεσολογγίου που ήταν η 14η στα τελευταία 15 παιχνίδια του.

Με αυτήν η ομάδα της Λαυρεωτικής «έπιασε» την κορυφαία επίδοση νικών της ιστορίας της αφού 14 είχε και στην κανονική περίοδο της σεζόν 2017-18 αλλά σε 26 αγώνες. Με την επόμενη δηλαδή, θα γράψει ιστορία στην έκτη σεζόν της στην κατηγορία.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Άλφα Ντιαλό πρόσθεσε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και ήταν ο κορυφαίος του Λαυρίου. Έχοντας μάλιστα 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ, έφτασε για πρώτη φορά σε double-double. Έτσι πλέον το Λαύριο Megabolt είναι η πρώτη ομάδα που πήρε τέτοιες επιδόσεις από τέσσερις διαφορετικούς παίκτες. Το έκαναν με πόντους και ριμπάουντ από μία φορά Γερομιχαλός, Ανοσίκε και δύο φορές με πόντους και ασίστ ο Μουράτος.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πέραν των αριθμών τους στις κατηγορίες που τον οδήγησαν σε double-double, είχε και πέντε κλεψίματα, ισοφαρίζοντας τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση στην ιστορία του Λαυρίου στη Basket League. Περισσότερα είχαν μόνο ο Μπράντον Γιανγκ στο εντός έδρας ματς της σεζόν 2016-17 με την Κύμη και ο Μακένζι Μουρ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο της σεζόν 2017-18, κάνοντας από έξι.

*Με την 60ή εμφάνιση του με το Λαύριο Megabolt, ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος έφτασε στην 5η θέση της λίστας τον νυν βοηθό της ομάδας, Σάκη Γιαννακόπουλο.

*Ο Ντέβιν Ντέιβις είχε τρεις πόντους με τους οποίους έγινε ο 8ος σκόρερ στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt. Έφτασε τους 347 και προσπέρασε τον Στίβεν Γκρέι που είχε 346 παίζοντας στην ομάδα στις σεζόν 2016-17 και 2017-18.

*Ο Πέτρος Γερομιχαλός έκανε εξαιρετική δουλειά με τα πέντε επιθετικά ριμπάουντ με τα οποία έφτασε στην 4η θέση της σχετικής λίστας της ομάδας της λαυρεωτικής, τον Σον Έβανς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected