Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πετρουζέλης και άλλοι δύο στον Αετό Λουτρών

Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αετός Λουτρών, εν αναμονή της επανέναρξης της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Λέσβου απέκτησε τον Νίκο Πετρουζέλη (φωτ. 06/01/1989, μέσος) από τον Όλυμπο Αγιάσου, με θητεία σε Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους, Δωτιέα Αγιάς, Αιολικό, Καλαμάτα, ΑΕΛ Καλλονής, Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, τον Παναγιώτη Χρυσάφη (25/08/1993, επιθετικός) από τον Αιγέα Πλωμαρίου, πριν στην Αναγέννηση Γέρας και τον Αλέξη Τοπάλι (αμυντικός) επίσης από τον Αιγέα και πριν σε Αιολικό και Διαγόρα Αγίας Παρασκευής

Αναλυτικά :

“Καλωσορίζουμε και επίσημα πλέον στην ομάδα μας τρείς ποδοσφαιριστές με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πάνω απ όλα το ντόπιο στοιχείο!

Τρία παιδιά με πολλά προσόντα που αν ξεκινούσαμε μαζί από την αρχή θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα! Καλώς ήλθατε στον ΑΕΤΟ μας, Νίκο Πετρουζέλη, Παναγιώτη Χρυσάφη, Αλέξη Τοπάλι!

Συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους, με την ίδια σοβαρότητα και δουλεύουμε ασταμάτητα! Χθες δείξαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ένα όνειρο να μαζέψω όλους τους παιχταράδες του νησιού γίνεται πραγματικότητα! Μια μικτή Λέσβου στη Γ Εθνική και δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτα από κανέναν!

Καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη, σε όλους!

Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στο συμβούλιο αλλά και στην προπονητική ομάδα, στον Θεαγένη Διονυσάτο, στον Θανάση Τσίγκα και στο Ξενοφών Χαράλαμπη!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected