Αθλήματα

Με ψηλά το κεφάλι η Δέσποινα Παπαμιχαήλ

Φωτογραφία: Jimmie48 / WTA

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσε μια μεγάλη μάχη με την Yuki Naito, No.189 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά μετά από ένα πολύ κλειστό ματς “λύγισε” στα τρία σετ και έμεινε εκτός 16άδας στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Μπουένος Άιρες.

Δεν είχε καθόλου εύκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα της στο Blooming Cup του Μπουένος Άιρες η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία ωστόσο έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα και κέρδισε το 1ο σετ από την Yuki Naito, No.3 στο ταμπλό και Νο.189 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 20χρονη Γιαπωνέζα όμως πέρασε στην αντεπίθεση και μετά από μάχη στο 3ο σετ έκανε την ανατροπή, επικρατώντας της 28χρονης Ελληνίδας με 1-6, 6-1, 6-4. Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δέσποινα να ολοκληρώσει μια σπουδαία επικράτηση ήταν στο 3ο σετ, στο οποίο βρέθηκε μπροστά με break στο 4-2.

Στο Μπουένος Άιρες βρίσκεται και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία χθες έπαιξε μόνο στο διπλό, μαζί με την Ολλανδή Richel Hogenkamp, κερδίζοντας τις Αργεντινές Julieta Lara Estable και Jazmin Ortenzi, με 6-4, 6-0.

Σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο μονό η Βαλεντίνη, απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά, Panna Udvardy, που βρίσκεται στο Νο.360 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο διπλό, η Παπαμιχαήλ και η Ελβετίδα παρτενέρ της, Susan Bandecchi, θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τις Αργεντινές Victoria Bosio και Maria Lourdes Carle.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected