Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέος “σταθμός” για τον Ηλία Τσέλλο

Επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες ο Ηλίας Τσέλλος και συγκεκριμένα στον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Ο 31χρονος (22/01/1990) αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΕΠΣ Βοιωτίας και συγκεκριμένα στον Ελλοπιακό και παλαιότερα σε Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, Οπούντιο Μαρτίνου, ΑΟ Θήβα και Λεβαδειακό.

Αναλυτικά :

“Στην ομάδα μας θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν ο Ηλίας Τσέλλος ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ. Ευχαριστούμε την διοίκηση και τον προπονητή του ΑΟ Ελλοπιακός οι οποίοι συνέβαλαν για να γίνει αυτή η μετακίνηση.

Ο 31χρονος (ημερομηνία γέννησης: 22 Ιανουαρίου 1990), κεντρικός αμυντικός, από τα Βάγια, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Α.Ο. “Η Θήβα”, Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελλίου και Α.Σ. “Οπούντιος” Μαρτίνου, στη σεζόν 2020-2021 (που θα μείνει αξέχαστη σε όλους) ξεκίνησε στην ομάδα του «Α.Ο. “Ελλοπιακός”» την οποία βοήθησε τα μέγιστα έτσι ώστε να έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας, μέχρι την διακοπή.

Θυμίζουμε ότι στο τελευταίο ματς που έδωσε στο: Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα – Α.Ο. Ελλοπιακός 1-4 (στάδιο Άσπρων Σπιτιών, Σάββατο, 31/10/2020, 8η αγωνιστική), είχε σκοράρει στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected