Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δέκα μεταγραφές ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Τηρώντας κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για τις προπονήσεις ποδοσφαιρικών σωματείων, ο ΠΑΣ Πρέβεζα συνεχίζει την προετοιμασία του στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι “κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι προπονούνται εντατικά υπό τις οδηγίες του τεχνικού Άγγελου Μπέκα και του βοηθού προπονητή Κώστα Ζήση, ώστε να μπορέσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος έπειτα από μήνες απραξίας, έχουν προσθέσει στο ρόστερ τους 10 ποδοσφαιριστές.

Όπως αναφέρει το Sportime24, πρόκειται για τους Μάριο Τσάλα, Νίκο Μπόμπορη, Κώστα Γκολάκο, Νίκο Λεόπουλο, Μιχάλη Ράμμο, Μάριο Καραμπέτσο, Θανάση Γεωργόπουλο, Αντώνη Τσόλκα που αποτελούν “παιδιά” του τοπικού ποδοσφαίρου και θα ενισχύσουν την προσπάθεια του ΠΑΣ στη Γ’ Εθνική και τους Λάμπρο Τσιλιγιάννη και Γιάννη Σίνη.

Ο Τσιλιγιάννης είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Αγροτικού Καστρίτσας, της Αναγέννησης Άρτας και του Πανναξιακού.

Ο Σίνης (πλάγιος αμυντικός) είναι 19 ετών και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Νίκη Προαστίου, Παναχαϊκή, Ναυπακτιακό Αστέρα και Δόξα Σιδηροχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected