Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφικές κινήσεις στη Γ Εθνική (30/3)

Έντονη η δραστηριότητα στις ομάδες της Γ Εθνικής, εν αναμονή της απόφασης για την ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ας δούμε τις σημερινές μεταγραφικές κινήσεις :

Αιολικός

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Κλεομένη Παπαλόπουλου.

Ο 30χρονος (γενν. 24/2/1991) κίπερ επιστρέφει στην ομάδα  για να ενισχύσει τις προσπάθειες της στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στον Όλυμπο Αγιάσου της ΕΠΣ Λέσβου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τα γάντια του Αίγειρου Μυστεγνών και του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, κάνοντας πρωταθλητισμό στην Α’ Κατηγορία.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "A.O. ÎΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ 1955"

Άγιος Ιερόθεος

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παύλο Χριστούλη.

Είναι 27 χρονών (22/03/1994) και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ενώ για αρκετά χρόνια αγωνίζονταν με τη φανέλα του ΑΟ Χαϊδαρίου όντας εκ των αρχηγών. Τη σεζόν 2015/16 αναγκάστηκε να μετακινηθεί στην ομάδα του Κανάρη Χίου, καθώς εκτελούσε στο νησί τη στρατιωτική του θητεία.

Τα τελευταία δυο χρόνια, ο Χριστούλης άνηκε στο δυναμικό του Άρη Πετρούπολης όντας βασικό στέλεχος με 32 συμμετοχές.

Εδεσσαϊκός

Ο σύλλογος της Πέλλας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αρσένη Σίσκου.

Ο 21χρονος (24/07/1999) επιθετικός δόθηκε πέρσι δανεικός στον Άρη Νησίου, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "LEGEA"

ΑΕ Διδυμοτείχου

Η ομάδα του Έβρου ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Μανίκου.

Ο 25χρονος (12/07/1996) μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της ΑΕΛ, απ’ όπου βρέθηκε στην Κρήτη και στην Κ17 του Πλατανιά (πήρε και ματς με την Κ20) και έπειτα μετακόμισε στον ΑΟ Χανίων.

Στις αρχές του 2014 κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Παχατουρίδη στην Εθνική ομάδα Νέων, ενώ λίγο αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στη Football League στον αγώνα του ΑΟΧ με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Το 2015 επέστρεψε στη Λάρισα, για λογαριασμό του Οικονόμου Τσαριτσάνης και ακολούθησαν η ομάδα του Τσιλκητήρα και η ΑΕΈΚ ΣΥΝΚΑ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Διαγόρας Βραχνεΐκων

Η ομάδα της Αχαΐας ανακοίνωσε την απόκτηση των Αντώνη Σαρρή και Γιάννη Γαβριήλ.

Ο πρώτος αγωνιζόταν στη Νίκη Προαστείου της ΕΠΣ Αχαΐας και είναι αμυντικός, ενώ ο δεύτερος είναι 22 ετών, μεσοεπιθετικός μέχρι πρότινος στον Ίκαρο Πετρωτού στην ίδια Ένωση.

Παναιγιάλειος

Η ομάδα της Αχαΐας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χαρίτων (Χάρη) Σουβατζόγλου.

Ο Αιγιώτης αμυντικός που στο παρελθόν αγωνιζόταν στην ομάδα νέων του Συλλόγου επιστρέφει για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΟ Αγίας Παρασκευής, ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

ΑΟ Καραβάς

Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάρη Δούμουρα.

Ο 26χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Απόλλωνα Σμύρνης (U20), ΑΟ Λεβάντε (Γ Εθνική), Καλαμάτα (Γ Εθνική), AE Πελλάνας Καστορείου (Α τοπικό), Αχαρναϊκό (Γ Εθνική), ΑΟ Υπάτου (Α τοπικό και άνοδο στη Γ Εθνική). Τελευταία του ομάδα ο Οπούντιος Μαρτίνου (Γ Εθνική).

Α.Π.Ο. Κερατσίνι : Πήρε τον ταλαντούχο Δ. Κούρτη από την Χαλκηδόνα.

ΑΠΟ Κερατσίνι

Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Δημοσθένη Κούρτη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Χαλκηδόνας στην ΕΠΣ Πειραιά, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής Ολυμπιακού, Ατρόμητου Αθηνών και Ιωνικού Νικαίας, ενώ έχει περάσει και από την ομάδα του Χαραυγιακού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected