Αθλήματα

Στο αποψινό “Focus” η Σοφία Υφαντίδου!

Το Focus της Τρίτης 30/3 παρουσιάζει στους φίλους του κλασσικού αθλητισμού (και όχι μόνο) μια διαφορετική, πιο “προσωπική” πτυχή της αθλήτριας των επιτυχιών, της Ολυμπιονίκη μας, Σοφίας Υφαντίδου!

Επιλέξαμε να δώσουμε μια διαφορετική εκδοχή των καθιερωμένων σε τέτοιες περιπτώσεις συνεντεύξεων, προβάλλοντας περισσότερο έναν διαδικτυακό…καφέ με χαλαρή και χωρίς στερεότυπα συζήτηση.

Θα θυμηθούμε τις μεγάλες επιτυχίες της, με επιστέγασμα τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, όπου κατέγραψε το μεγάλο Ολυμπιακό ρεκόρ στο ακόντιο.

Θα μας περιγράψει τις πρώτες στιγμές μετά τη σπουδαία επίδοση, αλλά και το πως ένιωσε όταν 60.000 κόσμος τη χειροκροτούσε όρθιος!

Θα μιλήσουμε βεβαίως για το πόσο έχουν επηρεαστεί οι αθλητές από τις αλλεπάλληλες αναβολές διοργανώσεων λόγω του Covid-19 αλλά και για τον μεγάλο στόχο μίας ακόμη Ολυμπιάδας, στη “δύση” της καριέρας της.

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected