Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Επιστρέφει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στη Νίκη Βόλου ο Θοδωρής Παπαδόπουλος

Τα τυπικά απομένουν για να φορέσει τα κυανόλευκα ο Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Όπως αναφέρει το Goalpost, ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας θα ενισχύσει την ομάδα της Νίκης Βόλου για τέταρτη φορά στην καριέρα του καθώς έχει αγωνιστεί με τα κυανόλευκα σε Β’ και Γ΄ Εθνική, έχοντας γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Νίκης Βόλου όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Football League την περίοδο 2013-14.

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1987. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου (βασικό μέλος της ομάδας που κέρδισε τον τίτλο και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ), Ηρακλή Ψαχνών, Νίκη Βόλου ξανά, Απόλλωνα Λάρισας, Αστέρα Αμαλιάδος, Νίκη Βόλου, Διαγόρα Ρόδου.

Τη σεζόν 2018-19 είχε το απόλυτο των συμμετοχών ως βασικός σε όλα τα παιχνίδια της Νίκης Βόλου στη Γ’ Εθνική και το 2019-20 κατέγραψε 20 συμμετοχές με 1 γκολ στη Football League με τη φανέλα του Διαγόρα. Στην καριέρα του έχει καταγράψει συνολικά, 6 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 96 στη Β’ και 143 στη Γ’. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην πόλη που αγάπησε και τον αγάπησε, με σκοπό να ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος με τη φανέλα του Πυράσου. Όμως οι συγκυρίες λόγω της πανδημίας και η πρόταση της Νίκης, λίγες μέρες πριν, δεν άφησαν περιθώρια για αρνητική απάντηση στον ποδοσφαιριστή, που επιστρέφει για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected