Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε και Κούση ο ΠΑΣ Αχέρων

Μία ακόμη μεταγραφή και συγκεκριμένα η πέμπτη για τη χειμερινή περίοδο ανακοίνωσε ο Αχέρων Καναλακίου, που απέκτησε τον 28χρονο μέσο, Στέφανο Κούση.

Αναλυτικά :

“O ΠΑΣ Αχέρων με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα και το 5ο μέλος του για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο 2020-21, τον Στέφανο Κούση.

Ο Στέφανος Κούσης αποτελεί την Πέμπτη μεταγραφή της ομάδας μας για την φετινή χρόνια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας ποιοτικός μέσος με εξαιρετικά προσόντα βρίσκεται ξανά στον σύλλογο μας.

Ο Στέφανος Κούσης είναι παλιός γνώριμος καθώς έχει αγωνιστή ξανά την σεζόν 2018-19 στην Γ´ Εθνική με τον σύλλογο μας, και για εμάς αποτελεί ιδιαίτερη χαρά η επιστροφή του στην ομάδα μας, καθώς μέσα στην σεζόν που ήταν στον σύλλογο μας αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι από την ομάδα μας και πρόσφερε παρά πολλά στον σύλλογο μας.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, και μετέπειτα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, το προηγούμενο εξάμηνο αγωνιζόταν στον σύλλογο του Θριάμβου Λούρου από όπου και ήρθε ως δανεικός για το υπόλοιπο της χρονιάς που απομένει.

Η διοίκηση του συλλόγου μας ευχάριστη θερμά τον σύλλογο του Θριάμβου Λούρου για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Στέφανε καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων, υγεία και επιτυχίες σου”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected