Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον τελικό του Villa Maria η Γραμματικοπούλου, στα ημιτελικά ο Μητσάκος

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Richel Hogenkamp προκρίθηκαν για 2η διαδοχική εβδομάδα σε έναν τελικό διοργάνωσης 25.000 δολαρίων της ITF.

Αν και βρέθηκαν πίσω με σετ, Γραμματικοπούλου και Hogenkamp πήραν μια μεγάλη νίκη απέναντι στις Ισπανίδες Yvonne Cavalle Reimers και Maria Gutierrez Carrasco, με 5-7, 6-3, 10-5.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η νίκη αυτή έστειλε τις δυο παίκτριες στον τελικό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Villa Maria στην Αργεντινή, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στις Αργεντινές Victoria Bosio και Maria Lourdes Carle.

Θυμίζουμε πως η Γραμματικοπούλου και η Hogenkamp ήταν φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα, σε μια άλλη χωμάτινη διοργάνωση της κατηγορίας των 25.000 δολαρίων, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Προημιτελικά στα μονά, ημιτελικά στα διπλά ο Θοδωρής Μητσάκος

Ο Θοδωρής Μητσάκος ολοκλήρωσε την καλή του πορεία στο διεθνές τουρνουά του Καΐρου στην προημιτελική φάση, ενώ στο διπλό συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο, έχοντας προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο Μητσάκος είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του στο τουρνουά της J5 κατηγορίας της ITF με μια πολύ καλή νίκη, απέναντι στο Νο.1 του ταμπλό και Νο.210 του κόσμου (Νο.157 τον περασμένο Ιανουάριο), Youssef Sadek, με 6-4, 7-5.

Στη συνέχεια έκανε ακόμα έναν εκπληκτικό αγώνα, κερδίζοντας με επιβλητικό τρόπο τον Ρουμάνο Dan Vasile Duta, με 6-1, 6-0.

Η νίκη αυτή τον έστειλε στα προημιτελικά, όπου την Παρασκευή γνώρισε την ήττα από τον Αμερικανό Maximilian Wuelfing, με 3-6, 1-6.

Στο διπλό, ο 17χρονος Έλληνας τενίστας συνεργάζεται με τον Σέρβο Nikola Zekic, με την οποίο έχουν προκριθεί ήδη στα ημιτελικά. Στην πρεμιέρα τους οι δυο αθλητές είχαν κερδίσει τους Nikita Safonov και Fares Said με 6-1, 6-2, ενώ στα προημιτελικά επικράτησαν τους Joshua Nuyts και Tomas Quesada Perez, με 6-4, 4-6, 10-5.

Για την ημιτελική φάση της χωμάτινης διοργάνωσης στο Κάιρο της Αιγύπτου, θα αντιμετωπίσουν τον Wuelfing και τον Ισπανό Joan Torres Espinosa.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected