Κατηγορίες
Διάφορα

Γρηγόρης Λέων : “Ο Covid-19 προκαλεί θρομβοεμβολικά επεισόδια, ατεκμηρίωτες μπούρδες από κάποιους για πέντε λεπτά δημοσιότητας”

“Λάβρος” κατά ορισμένων συναδέλφων του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, δρ. Γρηγόρης Λέων.

Ο ίδιος πόσταρε στα social media φωτογραφίες αγγείων που του παραχώρησε ο συνάδελφος του Γιώργος Σιώζιος, μετά από νεκροτομή σε άνδρα 64 ετών με υποκείμενο νόσημα την παχυσαρκία.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του :

“Η ίδια η νόσος Covid-19 προκαλεί θρομβοεμβολικά επεισόδια. Οι φωτογραφίες είναι από νεκροτομή άνδρα 64 ετών, με υποκείμενο νόσημα παχυσαρκία. Χωρίς ιστορικό. Θετικός 7 ημέρες σε καραντίνα στο σπίτι. Εικόνες από όλα τα αγγεία του. Ευχαριστώ τον συνάδελφο Γεώργιος Σιώζιος για τις πληροφορίες, ο οποίος είναι ένας από τους πολλούς συναδέλφους που ασκεί αθόρυβα και σωστά το λειτούργημα του. Σε αντίθεση με ελάχιστους που δέχονται να ξεφτιλιστούν για τα «πέντε λεπτά δημοσιότητας» λέγοντας ατεκμηρίωτες μπούρδες και προκαλώντας σύγχυση στους πολίτες.”

Ο Δρ. Λέων είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας, και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ιατροδικαστικής. Το βιογραφικό του ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected