Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

“Κόλλησαν” στο 0-0 Mέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας και ΑΕ Λευκίμμης στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και στην ΑΕ Λευκίμμης, στο ΔΑΚ Καστοριάς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Και επίσημα πλέον η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με το πρώτο παιχνίδι μετά από περίπου έξι μήνες να γίνεται στο ΔΑΚ Καστοριάς, μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας και της ΑΕ Λευκίμμης, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να πετύχουν κάποιο γκολ και να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Όπως αναφέρει το sentra.com.gr, οι δύο ομάδες «πάλεψαν» για τη νίκη, με τους «κυανοκίτρινους» του Πασχάλη Δημητρίου, να δείχνουν ότι θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν στο τέλος της αναμέτρησης τεράστια ευκαιρία να φύγουν με το «διπλό», όμως ο διαιτητής ακύρωσε γκολ που πέτυχαν, υποδεικνύοντας τον ποδοσφαιριστή της Λευκίμμης σε θέση οφσάιντ.

Να σημειώσουμε, πως, ήταν εμφανές ότι η πολύμηνη διακοπή στοίχισε στο ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα, κυρίως σε αντοχές και ρυθμό.

φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας : Κοσμίδης, Καρανάσιος (61′ Τόσκος), Σαββόπουλος Κ., Παναγιωτίδης, Μήνος, Μηλιάτης Β., Πίττας (Καραμανίδης), Ταρέλι, Σαββόπουλος Β. (77′ Σιαραφέρας), Τζερεμές (87′ Μηλιάτης Δ.), Χασάι

ΑΕ Λευκίμμης : Γκάκος, Γρηγοριάδης, Μουζακίτης, Πουλημένος, Λαμπόρντα, Μοτσοβίλα, Κιπτίου, Τουρσίδης, Τσεβανέδης, Γαστεράτος, Πανταζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected