Κατηγορίες
Football League

Η καλύτερη φετινή Τρίγλια, 3-2 την Καβάλα

Την πρώτη ήττα της χρονιάς γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης 14/4 η ομάδα της Καβάλας.

Μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League και το σερί των 4 νικών, με το οποίο βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση στην Τρίγλια, από την οποία γνώρισε την ήττα με 3-2!

Η ομάδα της Χαλκιδικής έπιασε εξαιρετική απόδοση, σαφώς στην καλύτερη φετινή της παρουσία στο Football League, ρίχνοντας ουσιαστικά στο…καναβάτσο την ομάδα της Καβάλας.

Το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη βρέθηκε με το «καλημέρα» του αγώνα πίσω στο σκορ, αφού δέχτηκε το πρώτο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό και παρά το γεγονός ότι κατάφερε να απαντήσει στο 23’ , πήγε στα αποδυτήρια χάνοντας με 2-1 πληρώνοντας ακριβά τα λάθη που έγιναν στην άμυνα του.

Στην επανάληψη θα μπορούσε να είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με το πέναλτι του Κόκκορη (που δε νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα), ενώ τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα στη συνέχεια αφού δέχτηκε και ένα 3ο τέρμα, με το οποίο στην ουσία «κλείδωσε» η νίκη για τους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφερε ο ΑΟΚ ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2, και να προσπαθεί μέχρι το τέλος να σώσει την παρτίδα!

το φιλμ του αγώνα στο kavalapost.gr

Συνθέσεις

ΠΟ Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης) : Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιέργκης, Παπαστεριανός Α., Βοσκόπουλος, Παπαστεριανός Μ., Σαρβανίδης (74′ Καλαϊτζίδης), Δόρης, Τότσκα (78′ Σμυρλής), Ζγκούρι, Ποζατζίδης (90+3′ Ντούνγκα)

Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης) : Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς (60′ Τενεκές), Στίκας, Παντεκίδης (70′ Γιαλαμούδης), Γαβριηλίδης, Κόκκορης  (70′ Παπαδόπουλος), Θωμαΐδης (60′ Μελισσόπουλος), Βαλαβανόπουλος (46′ Κολλάς), Ορφανίδης, Αδαμάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected