Κατηγορίες
Football League

“Έπιασε” κορυφή η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα επιβλήθηκε άνετα 2-0 του Αστέρα Βλαχιώτη στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας και εκμεταλλευόμενη το…πατατράκ του Ιάλυσου στον Ασπρόπυργο, πέρασε μόνη πρώτη στην βαθμολογία και πλέον περιμένει τη Νίκη Βόλου το Σάββατο το μεσημέρι για να εδραιώσει την πρωτοκαθεδρία της.

Με δύο πανέμορφα γκολ από τον Νίκο Αναστασόπουλο (34′) και το Λόρι Κέρι (85′), η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ξεπέρασε τις αντιστάσεις της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα που έχοντας αμυντική τακτική προσπάθησε να κλέψει κάτι αυτό το παιχνίδι, αλλά γνώρισε την δεύτερη ήττα στη σεζόν και παρέμεινε στα χαμηλά.

Η Καλαμάτα ξεκίνησε νωθρά το ματς με τον Αστέρα να έχει τις δυο πρώτες τελικές με σουτ των Βερνάρδου (5’), Μάρτσεφ (8’) αλλά στην εξέλιξη του ματς οι “μελανόλευκοι” ανέβασαν την απόδοση τους απειλώντας κυρίως από στημένα.

Στο 23’ σε εκτέλεση κόρνερ από τον Παυλίδη, ο Νικολάου έδιωξε με το κεφάλι με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι ενώ τρία λεπτά μετά ο Κέρι έβγαλε ωραία κάθετη στον Φελίπε αλλά ο Φαρμάκης βγήκε έγκαιρα και έδιωξε.

Η υπέροχη της Καλαμάτας καρποφόρησε στο 34ο λεπτό με ένα ασύλληπτο σουτ του Νίκου Αναστασοπούλου. Ο 27χρονος σπαρτιάτης χαφ έπιασε γεμάτα την μπάλα μετά από απόκρουση της άμυνας και την κάρφωσε στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Φαρμάκη για το 1-0.

Η εικόνα του ματς παρέμεινε ίδια και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με την Καλαμάτα να έχει την υπεροχή αλλά μην κάνει τους πολύ μεγάλες φάσεις και τον Αστέρα από την άλλη παρότι πίσω στο σκορ να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία μέσω του Κέρι να περνάει λίγο άουτ, κάτι που έγινε και στο 80′ σε προσπάθεια του Σουμπίνιο από ευνοϊκή θέση.

Τελικά οι μελανόλευκοι “κλείδωσαν” το ματς στο 85ο λεπτό όταν ο Τριανταφυλλάκης που είχε μπει νωρίτερα στο παιχνίδι, έβγαλε σε θέση βολής τον Κέρι ο οποίος νίκησε το Φαρμάκη για το 2-0.

δείτε φωτογραφίες στο sport365.gr

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταϊρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος (68’ Αναστασόπουλος), Παυλίδης (81’ Τριανταφυλλάκης), Σουμπίνιο (81’ Αλεξόπουλος), Κέρι, Φελίπε (68’ Μαρκόφσκι), Μπουσμπίμπα (58’ Ηλιόπουλος)

Αστέρας Βλαχιώτη (Γιώργος Βαζάκας): Φαρμάκης, Κουρτέσης (72’ Ευαγγελιδάκης), Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Καλλέργης (61’ Παπούλης), Μπρακαμόντε (82’ Παπουτσίδης), Σκεντεράι, Βερνάρδος (82’ Τουλουβασίλης), Μάρτσεφ (82’ Πατσαρούχας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected