Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά Σαββάτου by Nikos Bozionelos : Εδώ παίζονται όλα

Με την αναμέτρηση της Σαμπλί κόντρα στην Νανσί ξεκινάμε τα προγνωστικά Σαββάτου.

Οδυνηρή ήττα για την Σαμπλί στην έδρα της Γκινγκάμπ (1-0 στο 92’), αποτέλεσμα που περιόρισε σημαντικά τις ελπίδες της για αποφυγή του υποβιβασμού (19η θέση, στο -5 από τα μπαράζ, -6 από την σωτηρία). Ξεκάθαρος στόχος πλέον να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα της και έπειτα ό,τι προκύψει στα εκτός σε Χάβρη και Παρίσι.

Νίκη που σε μεγάλο βαθμό της εξασφάλισε και την παραμονή στην Ligue 2 το 2-0 της Νανσί στο εντός με την Αζαξιό. Με την αλλαγή του χρόνου η ομάδα της Λωρραίνης γύρισε τον διακόπτη και με μόλις 3 ήττες σε 17 αναμετρήσεις έως τώρα μέσα στο ’21 (8-6-3), έφτασε στην 8η θέση και στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σε κακό φεγγάρι τελευταία η Βαλενσιέν, μία νίκη στα τελευταία 6 ματς (2-1 την Σαμπλί, απ’ το 30’ με παίκτη παραπάνω), ωστόσο διατηρεί ακόμη μια απόσταση ασφαλείας από την ζώνη (+7). Τελευταίο εντός η άδικη ήττα από Γκινγκάμπ (0-1), με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι συνολικά αλλά και άτυχοι (3 δοκάρια!).

Κι άλλη οπισθοδρόμηση για την Νιορ, με τρεις σερί ήττες και μόλις δύο τρίποντα μέσα στο τρέχον έτος (2-8-7), επιδόσεις που την έχουν μπλέξει σε περιπέτειες (στο +2 από την 18η θέση και με παιχνίδι περισσότερο).

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected