Football League

Στην 4η θέση ο Πιερικός, πέρασε από την Κοζάνη (photos)

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0, γνώρισε η ΑΕΠ Κοζάνης το απόγευμα του Σαββάτου από τον Πιερικό.

Στο βροχερό ΔΑΚ Κοζάνης, η ΑΕΠ φιλοξένησε στην έδρα της τον «ιστορικό» Πιερικό, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, για ψυχολογικούς λόγους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα δεν ήρθε για ακόμα μία αγωνιστική, αλλά ήρθε η καλή εμφάνιση, που έδωσε ελπίδες για τα επόμενα παιχνίδια. Ο προπονητής της ΑΕΠ Κοζάνης, κύριος Ρομάν Ναντβόρνικ πήρε άριστα στο τακτικό κομμάτι, αφού ξεκίνησε με ένα διαφορετικό σχήμα, από αυτό που μας έχει συνηθίσει, βάζοντας τριάδα αμυντικών, δίνοντας έμφαση και στον επιθετικό προσανατολισμό της ομάδας.

Ταυτόχρονα οι παίχτες των γηπεδούχων τήρησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους, κάνοντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, αφού έδειξαν συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους.

Παρ’ όλο αυτά, το πολύ γρήγορο γκολ του Δεμηρτζόγλου στο 10ο λεπτό για λογαριασμό του Πιερικού, έφερε τους «Πόντιους» σε θέση κυνηγού, αφού πάλεψαν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο top-sport.gr

Συνθέσεις

ΑΕΠ Κοζάνης (Ρομάν Ναντβόρνικ) : Ψαρράς, Τρομπούκης, Τσικόπουλος, Κοτταρίδης, Καραγιαννίδης, Ντούκα, Σαν-Ζιν Λι (61’ Κυριαλάνης), Παπαδόπουλος, Νικολίτσας, Βοριαζίδης Κ. (61’ Ντινόπουλος), Φωλίνας

Πιερικός (Μάριος Παναγιώτου) : Καραγκιολίδης, Χαρτσιας, Γιαλαμίδης, Κανταρτζής, Τακίδης, Μακρής, Παπαδόπουλος (79’ Μηλιώτης), Δεμηρτζόγλου (79’ Μποτζόλι), Κυβελίδης (70’ Τοπαλίδης), Ίτσιος (90+ Ίντζόγλου), Γκατσολάρι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected