Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν επετράπη στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας να κρατήσει ενός λεπτού σιγή για τον Παναγιώτη Ξόμπλιο

Mε ανακοίνωση τής η διοίκηση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας εκφράζει το παράπονο του για την απαγόρευση να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον πρώην παίκτη της ομάδας Παναγιώτη Ξόμπλιου που έφυγε προ μερικών ημερών από τη ζωή.

Λόγω του γεγονότος ότι οι άνθρωποι των γηπεδούχων δεν έστειλαν το αίτημά τους στην ΕΠΟ, ο διαιτητής Σιδηρόπουλος από την Πέλλα (από τον οποίο οι «ψαράδες» αναφέρουν πως δεν έχουν κανένα παράπονο στο αγωνιστικό μέρος) δεν επέτρεψε να τηρηθεί το ένα λεπτό σιγής και αυτό οδήγησε την διοίκηση του Ποσειδώνα να βγάλει σχετική ανακοίνωση για να εκφράσει το παράπονο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Συγχαρητήρια στην ομάδα για την εμφατική νίκη. Μια Νίκη αφιερωμένη στην μνήμη του Παναγιώτη Ξόμπλιου που πριν λίγες μέρες έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Η διαιτησία ήταν άψογη στα καθήκοντα της στον αγωνιστικό χώρο αλλά η διοίκηση της ομάδας εκφράζει βαθύ παράπονο διότι ενώ ζητήθηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη μας, αυτό δεν έγινε αποδεκτό διότι όπως μας είπαν έπρεπε να γίνει πρώτα αίτημα στην ΕΠΟ.

Θα ήταν θεμιτό σε τέτοια ευαίσθητα ζητήματα όπως η απώλεια και η μνήμη ενός νέου παιδιού να μην θέτονται τέτοια γραφειοκρατικά εμπόδια. Καλό ταξίδι Παναγιώτη.

Η ομάδα σε τίμησε με μια όμορφη νίκη!

*με στοιχεία από το Epsm24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected