Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Νίκη-πρόκριση κόντρα στον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ολυμπιακό, που θα αγωνιστεί σε έναν ακόμη τελικό στην ιστορία του.

Η ομάδα του Πειραιά επιβεβαίωσε τον ρόλο το φαβορί στον επαναληπτικό του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και με σκορ 3-1, πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ (1-0 το πρώτο ματς για τον “δικέφαλο” της Θεσσαλονίκης.

Οι “ερυθρόλευκοι” κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα δύο γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (26′ με πέναλτι) και 41ο λεπτό.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Αργύρης Γιαννίκης ρίσκαρε βάζοντας τους Κριζμάν και Μπρένερ και ο ΠΑΣ μείωσε το σκορ στο 51′ με γκολ του Καρτάλη, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα και Μπρούμα στο 56′ “έγραψε” το 3-1.

Στο υπόλοιπο του ματς, ο ΠΑΣ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Σα, χωρίς όμως αποτέλεσμα και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς) : Σα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά (84′ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (71′ Μπουχαλάκης), Μασούρας (90+2′ Βρουσάι), Μπρούμα (71′ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (84′ Χασάν)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης) : Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε (69′ Λώλης), Παντελάκης, Καρτάλης, Σάλιακας, Ντομίνγκες, Κάστρο, Ελευθεριάδης (46′ Κριζμάν), Παμλίδης (46′ Μπρένερ), Μιλιντσεάνου (69′ Κάργας)

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Τετάρτη 7/4

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός  1-1
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ  0-1

Μεγάλη Τετάρτη 28/4

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα  3-1

Μεγάλη Πέμπτη 29/4

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected