Basket

Εκπληκτική κίνηση από τον Γκαγκαλούδη, έστειλε επίτηδες 16χρονο να εκτελέσει βολές και να σκοράρει (vid)

Σπουδαία κίνηση από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης του Αμαρουσίου με την Καβάλα, με τον 43χρονο γκαρντ να δίνει την ευκαιρία σε έναν 16χρονο παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας, τον Γιάννη Μακαρίτη, να χριστεί σκόρερ.

Όπως αναφέρει το superbasket, ο Γκαγκαλούδης ενημέρωσε τον νεαρό παίκτη της Καβάλας, πως θα του κάνει φάουλ, για να τον στείλει στις βολές, όπως κι έγινε και αφού στην συνέχεια τον αγκάλιασε, έγινε αλλαγή, μέσα σε αποθέωση.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο Γκαγκαλούδης αποκάλυψε πως γνώριζε τον Μακαρίτη εδώ και πάνω από 10 χρόνια, όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στην Καβάλα και ο νεαρός παίκτης ήταν μόλις… έξι ετών!

“Τον τύπο αυτόν τον ξέρω από 6 ετών που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια. Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά. Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει. Πολύ χαρούμενος.Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα. Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου. Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις.Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή. Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν. Μαρούσι είμαστε” ήταν τα λόγια του Γκαγκαλούδη, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 30 πόντους σε 33’38’’, με τον Μακαρίτη να έχει δύο πόντους σε 1’11’’.

Δείτε τη στιγμή αυτή στο 1:36:19:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected