Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απάντησε στον ΑΟ Σελλάνων ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΟ Σελλάνων με τις καταγγελίες για τον μεταξύ τους αγώνα (ΕΔΩ) από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Αναλυτικά :

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί η απεγνωσμένη προσπάθεια του ΑΟ Σελλάνων να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χρησιμοποιώντας ψεύδη και ανακρίβειες ή διαστρέφοντας συνειδητά την θλιβερή πραγματικότητα που δημιούργησαν πρόσωπα συνδεόμενα με την ομάδα τους, κατά την διάρκεια του προχθεσινού αγώνα στο γήπεδο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης.

Ξεπερνώντας την αρχική σύγχυση του συντάκτη της ανακοίνωσης (συμπεραίνουμε ότι πιθανότατα δεν ήταν παρών στο γήπεδο) σχετικά με την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (ήταν Τετάρτη και όχι Κυριακή, όπως δύο φορές αναφέρεται), πρέπει να τονιστεί ότι μοναδικός λόγος της προσωρινής διακοπής με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν ο σοβαρός τραυματισμός αξιωματούχου της ομάδας μας, νόμιμα ευρισκόμενου στον αγωνιστικό χώρο και ο προβληματισμός όλων ήταν αν η διακοπή αυτή πρέπει να μετατραπεί σε οριστική εις βάρος των υπαιτίων.

Κατ’ αρχήν πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι εντός έδρας αγώνες μας διεξάγονται πάντοτε με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, παρουσία εκπροσώπων της αστυνομικής αρχής και δεν επιτρέπεται η είσοδος φιλάθλων ούτε εισπράττονται έξω από το γήπεδο χρήματα, για να επιτραπεί η παράτυπη παρουσία πολυάριθμων θεατών στις κερκίδες. Άραγε, στο Προάστιο Καρδίτσας μπορούν να ισχυριστούν το ίδιο για τους δικούς τους αγώνες;

Είναι δεδομένο ότι η ένταση δημιουργήθηκε όταν μετά την ισοφάρισή τους, οι συντελεστές των Σελλάνων αντί να πανηγυρίσουν ξεκίνησαν αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενώ πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν υπήρξε η είσοδος κανενός οπαδού στον αγωνιστικό χώρο, όπως ψευδέστατα ισχυρίζεται ο συντάκτης και φυσικά διαψεύδεται πλήρως από το περιεχόμενο του Φύλλου Αγώνος.

Όσον αφορά το πρωτοφανές μένος που επέδειξε έναντι όλων ο «Νο12» της ομάδας τους γρονθοκοπώντας αδιακρίτως οποιονδήποτε (κάτι που επίσης τονίζεται στο Φ.Α.), μπορούμε να το αποδώσουμε στην προ διετίας απόρριψή του από την ομάδα μας, μετά από πληροφορίες που συγκεντρώσαμε γι’ αυτόν. Η μετέπειτα διαδρομή του μας δικαίωσε απόλυτα για την τότε απόφασή μας. Αν απορούμε για κάτι είναι η ανοχή που επέδειξαν οι αξιωματούχοι του αγώνα στις διαρκείς λεκτικές παρεκτροπές του προπονητή των φιλοξενουμένων, που επανέλαβε ανάλογη συμπεριφορά με αυτή πριν από λίγες ημέρες σε άλλο γήπεδο του Νομού Λάρισας.

Πάντως, οι παρατηρητές που ορίζονται στο γήπεδό μας δεν είναι εκπρόσωποί μας και ασκούν τυπικότατα τα καθήκοντά τους, ενώ δεν ξέρουμε αν στο Προάστιο μπορούν να πουν το ίδιο, όταν σε πρόσφατο αγώνα τους ορίστηκε πρόσωπο που νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από τους ίδιους ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής τους!!!

Υποκριτικά, πάντως, μετά το τέλος του αγώνα ο εν λόγω προπονητής υποστήριζε εις επήκοον όλων ότι «για τα επεισόδια φταίνε αυτοί που κουβάλησαν Αλβανούς στα Σέλλανα», κάτι για το οποίο πρέπει να επιλύσει τις διαφωνίες του (αν πραγματικά υπάρχουν) με τους εργοδότες του.

Εμείς, πάντως, στην δική μας την ομάδα δεν επιλέγουμε ποδοσφαιριστές με βάση την εθνικότητά τους αλλά πρωταρχικά με βάση το ήθος και τον χαρακτήρα τους.

Δεν θα μπαίναμε καν στην διαδικασία των απαντήσεων αλλά είναι πολύ «εκεί που μας χρωστούσαν, να μας πάρουν και το βόδι».

Μία ειλικρινής ανακοίνωση συγγνώμης ήταν η μόνη οφειλόμενη ενέργεια από πλευράς Σελλάνων, ενώ για να τους λυθεί η όποια απορία υπάρχει (αν πραγματικά υπάρχει) πρέπει να τους πληροφορήσουμε ότι η πάντοτε απαιτητική στην εφαρμογή των νόμων αστυνομική δύναμη του Α.Τ. Ελασσόνας συνεχάρη την διοίκηση του συλλόγου μας για την ψυχραιμία που διατήρησε, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην εκτόνωση της πρωτοφανούς κρίσης που προκάλεσε εντελώς αναίτια ο ΑΟ Σελλάνων.

error: Protected