Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η ομάδα υποβιβάστηκε και ταξίδεψε με…πούλμαν!

Το τελευταίο ματς της Μπενεβέντο του Φιλίπο Ιντζάγκι στη φετινή Serie A θα είναι πικρό και μαρτυρικό για τους παίκτες της.

Όχι μόνο μόνο για το γεγονός πως θα αγωνιστούν ξέροντας πως από τη νέα σεζόν η ομάδα θα βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας έχοντας υποβιβαστεί εδώ και λίγα 24ωρα αλλά και για το “καψώνι” που αποφάσισε να τους κάνει η διοίκηση του συλλόγου.

Όπως αναφέρει το sport24, ο πρόεδρος της ομάδας της Καμπανίας, Ορέστε Βιγκορίτο (φωτ), που έκανε γνωστό πως η αποστολή της Μπενεβέντο δεν θα μεταβεί αεροπορικώς στο Τορίνο για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα το απόγευμα της Κυριακής (22/5) αλλά θα ταξιδέψει οδικώς. Ούτε λίγο ούτε πολύ, θα αναγκαστούν να κάνουν 12ωρο ταξίδι μέσα σε πούλμαν, ως τιμωρία για τον υποβιβασμό στην Serie B.

Η απόφαση μάλιστα αυτή δεν προέκυψε τυχαία αλλά επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από “αίτημα” που είχαν απευθύνει στη διοίκηση οι οργανωμένοι οπαδοί, μέσω ανακοίνωσης, αμέσως μετά τον υποβιβασμό.

“Κυκλοφόρησε το σενάριο πως ίσως κατέβει η ομάδα Νέων στο Τορίνο. Δεν συμφωνούμε. Η ομάδα ταξίδεψε όλο το χρόνο με άνετες πτήσεις τσάρτερ, ευχόμαστε αυτή τη φορά να ταξιδέψει με το ταπεινό πούλμαν του συλλόγου”, ήταν το κρυστάλλινο μήνυμά τους που εισακούστηκε στο ακέραιο από το πρόεδρο Βιγκορίτο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected