Κατηγορίες
Super League 1

Ελεύθεροι τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές από τον Ατρόμητο

Μετά τους Γιαννιώτη, Εντομβόνγι, Μάτιτς, Αγκάγεφ και Γιακουμάκη ο Ατρόμητος αποχαιρέτισε σήμερα τέσσερις ακόμη παίκτες.

Πρόκειται για τους Κλαρκ Ενσικουλού, Μπράιαν Ραμπέγιο, Ροντρίγκο Γκάλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο οι οποίοι αναζητούν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Κλαρκ Ενσικουλού, Μπράιαν Ραμπέγιο, Ροντρίγκο Γκάλο και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

O Κλαρκ Ενσικουλού ολοκληρώνει την παρουσία του στην ομάδα μας έπειτα από τριετή θητεία, στην οποία είχε 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε και 9 γκολ.

Ο Μπράιαν Ραμπέγιο ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2020 και είχε σε αυτό τον 1,5 χρόνο κατέγραψε 31 συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο συμπλήρωσε δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας, έχοντας συνολικά 54 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σημείωσε και τρία γκολ, όλα με απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Τέλος, ο διεθνής μεσοεπιθετικός, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έπειτα από μία σεζόν παρουσίας με το «Αστέρι», είχε 26 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Η οικογένεια του Ατρόμητου τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας τους».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected