Κατηγορίες
Basket

Ήττα στο πρώτο ματς για τους Bucks, παρά τους 34 πόντους του Giannis (vids)

Προβάδισμα στην ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ πήραν οι Μπρούκλιν Νετς με τη νίκη τους με 115-107 επί των Μιλγουόκι Μπακς στο «Barclays Center».

Αν και ο Τζέιμς Χάρντεν αποχώρησε τραυματίας πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, οι Νεοϋορκέζοι δεν επηρεάστηκαν κι έφθασαν στην επικράτηση, με τον Κέβιν Ντουράντ να έχει 29π. και δέκα ριμπάουντ, τον Κάιρι Ίρβινγκ 25π., πέντε ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, τον Τζο Χάρις 19π. και τον Μπλέικ Γκρίφιν 18π. και δεκατέσσερα ριμπάουντ.

Ο 31χρονος γκαρντ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό στην πρώτη επίθεση των γηπεδούχων και αποχώρησε άρον άρον για τα αποδυτήρια. Ο αντικαταστάτης του Μπρους Μπράουν τελείωσε με 6π. και τέσσερα ριμπάουντ και ο Μάικ Τζέιμς είχε άλλους 12π. και εφτά ριμπάουντ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των «ελαφιών» με 34π., έχοντας και έντεκα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ. Ο Μπρουκ Λόπεζ «σταμάτησε» στους 19π. και τα πέντε ριμπάουντ, ο Κρις Μίντλετον ήταν «διπλός» με 13π. και ισάριθμα ριμπάουντ και ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε άλλους 17π., εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 3.40’, με απολογισμό 1π., δύο ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

*με στοιχεία από το basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected