Κατηγορίες
Football League

Ο Ιάλυσος το ντέρμπι της Ρόδου

Ο Ιάλυσος ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ρόδο (2-1), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League (Νότιος Όμιλος).

Ήταν ντέρμπι με τα όλα του. Ο Ιάλυσος εμφανίστηκε εξαιρετικά βελτιωμένος σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι του (ήττα 3-0 από την Επισκοπή στο Ρέθυμνο) και κατόρθωσε να πανηγυρίσει ένα τεράστιο εκτός έδρας «διπλό» (1-2) στο τοπικό ντέρμπι με την Ρόδο. Μία Ρόδος, που ναι μεν είχε τις ευκαιρίες της, αλλά δεν τις μετουσίωσε και έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την βαθμολογική της θέση (μετά και την ήττα της Καλλιθέας από την Καλαμάτα).

Για τον Ιάλυσο το σκορ άνοιξε στο 25′ ο Χατζησάββας με πέναλτι και «κλείδωσε» την νίκη στο δεύτερο μέρος με τον Μαστραντωνάκη. Για τους ηττημένους, απλά μείωσε ο Ριτάκο στο 78′. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιάλυσος όχι μόνο «έσπασε» το εντός έδρας αήττητο της Ρόδου, αλλά γεύτηκε την χαρά της νίκη σε επαγγελματικό επίπεδο ύστερα από το 1994!

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδου (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Καψάλης, Πεχλιβανόπουλος, Χύσι, Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας, Μαρτσάκης (65′ Λίχτι), Νικολόπουλος (45′ Ριτάκο), Τσίπρας, Αρναρέλλης (75′ Μακρής), Σερέντιουκ (75′ Βουργοτζής).

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Σκεντεράϊ, Καρπαθάκης, Καντούτσης (75′ Χριστόπουλος), Μανιώτης, Γιώργου, Μαστραντωνάκης (83′ Σταθόπουλος), Παπαδόπουλος, Χατζησάββας, Παπουτσογιαννόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected