Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Συνεχίζει με Κώστα Γαλτσίδη η Θύελλα Σαρακηνών

Με τον Κώστα Γαλτσίδη θα πορευτούν και τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Πειρατές, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, από τη διοίκηση της Θύελλας Σαρακηνών, που έμεινε άκρως ικανοποιημένη από την δουλειά του Καλαμαριώτη τεχνικού.

Όπως αναφέρει το Pellasports, οι συζητήσεις των προηγούμενων ημερών όπου αντιπροσωπεία της διοίκησης και συγκεκριμένα οι κ.κ. Χρήστος Πέτσης και Νίκος Ρώσσης, αρχικά συναντήθηκαν με τον Κώστα Γαλτσίδη και συζήτησαν με σκοπό την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας και η τελική συνάντηση με τον πρόεδρο Ηλία Αταλασίδη ήταν η αφορμή για να δώσουν τα χέρια και να συνεργαστούν και τη νέα περίοδο οι δύο πλευρές.

Ο προπονητής των Πειρατών που οδήγησε τη Θύελλα στη δεύτερη θέση και έχει εργαστεί παλιότερα σε ΠΟ Τρίγλιας, Κ20 Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αχιλλέα Τριανδρίας, Ποσειδώνα Καλαμαριάς, Κιλκισιακό και Αναγέννησης Επανωμής, θα αποτελεί πλέον τον προπονητή της Θύελλας Σαρακηνών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά όπου οι Πειρατές θα επιδιώξουν να αποτελούν μια από τις δυνατές και αξιόλογες ομάδες στη Γ’ Εθνική.

Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των Πειρατών αγνόησε αρκετές προτάσεις, όπως και από ιστορική ομάδα Γ’ Εθνικής.

Πλέον ο προπονητής της Θύελλας έχει δυνατή πρόκληση στην προπονητική του καριέρα, ευρισκόμενος σε ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Κατηγορίας σε πανελλαδικό επίπεδο, όπου καλείται να αποδείξει τα όσα καλά λόγια ακούγονται για την προπονητική του αξία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected