Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι όμως, ο Γκατούζο αποτελεί παρελθόν από τη Φιορεντίνα μετά από 22 ημέρες!

Ένταση μεταξύ των διοικούντων τη Φιορεντίνα και τον Τζενάρο Γκατούζο λίγες ημέρες μετά την πρόσληψή του. Διαζύγιο βλέπουν τα ιταλικά ΜΜΕ. Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο Γκέδες και τα 20 εκατομμύρια ευρώ της Πόρτο η αιτία.

Ο Τζενάρο Γκατούζο και η Φιορεντίνα θα μπορούσαν να χωρίσουν τους δρόμους τους τις επόμενες ώρες, παρά το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε πρόσφατα ο πρώην τεχνικός της Νάπολι.

Η ένταση αυξήθηκε τη νύχτα μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης, λόγω γεγονότων που σχετίζονται με τη μεταγραφική αγορά. Ο προπονητής από την Καλαβρία περίμενε την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τον μέσο Σέρτζιο Ολιβέιρα και για τον ακραίο επιθετικό Γκέδες.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος των δύο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών, ο διάσημος μάνατζερ και συμπατριώτης τους Ζόρζε Μέντες είχε μεταβεί στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τις δύο υποθέσεις.

Η Φιορεντίνα, όμως, ζήτησε χρόνο, καθώς δεν είναι πεπεισμένη για την υπερβολική αξιολόγηση της Πόρτο, που αξιώνει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ για τον 29χρονο μέσο. Και κάπως έτσι ξεπήδησαν οι καταστάσεις που οδήγησαν σε τεράστια ένταση μεταξύ διοίκησης και Γκατούζο, με την πιθανότητα οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε διαζύγιο αύριο κιόλας, ιδιαίτερα αυξημένη.

Η κατάσταση θα μπορούσε να αλλάξει μόνο εάν υπήρχε ένα ξαφνικό ξεκαθάρισμα θέσεων, δηλαδή το αντίθετο απ΄ αυτό που ισχύει τώρα. Η Φιορεντίνα είχε δείξει πρόθυμη να κλείσει συμφωνίες ακόμη και για σημαντικούς παίκτες, αλλά διαφορετικών προφίλ και νεότερους από τον Ολιβέιρα.

Το «τσούγκρισμα» με τον Ζόρζε Μέντες έκανε τα υπόλοιπα, οπότε μόνο μια στροφή 360 μοιρών θα μπορούσε να αποκαταστήσει μια σχέση που έχει πλέον τεθεί σε κίνδυνο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected