Κατηγορίες
Basket

Τρομερή εμφάνιση του Giannis και 3-3! (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν μεγάλη νίκη με 104-89 επί των Μπρούκλιν Νετς στο «Fiserv Forum», ισοφάρισαν σε 3-3 την ημιτελική σειρά της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ και την έστειλαν σε έβδομο και τελευταίο ματς, που θα γίνει στο «Barclays Center».

Στο ματς χωρίς αύριο τα «ελάφια» φώναξαν «παρών», με το Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι «διπλός» με 30π. και δεκαεφτά ριμπάουντ, όπως και ο Κρις Μίντλετον με 38π. και δέκα ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα πέντε ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα. Ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε άλλους 21π., οκτώ ριμπάουντ, πέντε ασίστ και τέσσερα κλεψίματα και ο Μπρουκ Λόπεζ 8π. και πέντε ριμπάουντ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σε 4.49’, είχε 2π., ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, μία τάπα κι ένα λάθος.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, οι Νεοϋορκέζοι παρατάχθηκαν και πάλι χωρίς τον Κάιρι Ίρβινγκ, με τον Κέβιν Ντουράντ να παλεύει μόνος του με 32π. και έντεκα ριμπάουντ. Ο Τζέιμς Χάρντεν έμεινε στα χαμηλά, με 16π., πέντε ριμπάουντ, εφτά ασίστ και τέσσερα κλεψίματα, ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν περιορίστηκε στους 12π. και τα έξι ριμπάουντ και ο Τζεφ Γκριν στους 5π. με 2/9 σουτ εντός παιδιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected