Αθλήματα

Τίτλο στη Σάλσα ο Περβολαράκης, πρωταθλητής στα διπλά ο Μητσάκος

Τον πρώτο τίτλο του από το 2019 κατέκτησε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής στα διπλά στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της Τάλσα στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Περβολαράκης και ο Αμερικανός συμπαίκτης του, Strong Kirchheimer, κέρδισαν στον τελικό που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής ώρα Ελλάδας το πολύ καλό ζευγάρι του Αμερικανού JC Aragone και του Κολομβιανού Nicolas Barrientos, No.2 στο ταμπλό, με 6-1, 4-6, 10-7.

Χάρη σ’ αυτή τη νίκη, αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της ITF.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα στο τουρνουά, Περβολαράκης και Kichheimer κέρδισαν τους Rio Noguchi και Evan Zhu με 7-6 (4), 6-4, τους Ruben Gonzalez και Hunter Johnson (Νο.4 ταμπλό) με 4-6, 6-2, 10-6, καθώς και τους Adrian Andreev και Vasil Kirkov με 2-6, 6-3, 10-8.

Για τον Περβολαράκη, αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος του σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF από το 2019.

Στα διπλά ήταν ο 7ος τίτλος του – 2ος σε τουρνουά 25.000 δολαρίων – που είναι η σημαντικότερη κατηγορία που έχει κερδίσει τίτλο. Έχει επίσης 2 τίτλους στα μονά, που σημαίνει πως συνολικά έχει κερδίσει 9 τίτλους σε μονά και διπλά στο Circuit της ITF.

Πρωταθλητής στα διπλά, τελικό στα μονά ο ΜητσάκοςΠρωταθλητής στα διπλά ο Μητσάκος

Ο Θοδωρής Μητσάκος κατέκτησε τον πρώτο από τους δυο τίτλους που διεκδικεί στο διεθνές τουρνουά της Kelibia στην Τυνησία και έκανε ένα ακόμα βήμα και για το δεύτερο, αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό και προκρίθηκε στον τελικό του μονού!

Η φανταστική εβδομάδα του Θοδωρή Μητσάκου στην Kelibia της Τυνησίας συνεχίζεται, με τον Έλληνα τενίστα να κατακτά τον τίτλο στο διπλό της Grade 4 διοργάνωσης της ITF και να εξασφαλίζει την πρόκρισή του στον τελικό του μονού.

Πιο συγκεκριμένα, στον πρώτο του αγώνα για την χθεσινή ημέρα, κέρδισε τον Βρετανό Freddie Ridout με 7-6 (5), 6-3 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του μονού.

Λίγες ώρες μετά, έπαιξε και στο διπλό, με τον συμπαίκτη του από τη Μαλαισία Christian Andre Sheng Liew, κερδίζοντας στον τελικό τον Κινέζο Ye Hongyu και τον Βέλγο Guillaume Jakob, Νο.2 στο ταμπλό, με 5-7, 7-5, 10-8.

Σήμερα, ο Μητσάκος θα αντιμετωπίσει τον Κινέζο Mai Gao, στη διεκδίκηση του δεύτερου τίτλου γι’ αυτή την εβδομάδα στο hardcourt τουρνουά της Τυνησίας, αλλά και του πρώτου τίτλου του σε διοργάνωση της ITF στα μονά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected