Football League

Ο πρόεδρος της Ρόδου κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας!

Απόπειρα δωροδοκίας των ποδοσφαιριστών της Ρόδου πριν από την αναμέτρηση με τη Σαντορίνη κατήγγειλε ο πρόεδρος των «πρασίνων», Τώνης Μαρτίνης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

«Η ομάδα δεν έχει θέμα ως προς όλα αυτά τα οποία αναγράφονται. Αυτό που γίνεται, είναι ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου ο οποίος ξεκίνησε από τη στιγμή που η Ρόδος δεν ενέδωσε στις ορέξεις τους. Είτε του Βλαχιώτη, είτε της Σαντορίνης.

Ξέρετε πάντα ότι αυτή η ομάδα δεν κάνει αυτά που πιστεύουν κάποιοι ότι θα μπορούσε να κάνει. Και τις αποδείξεις έχουμε όταν θα χρειαστεί. Ένας που μας φώναζε Τουρκόσπορους, ήταν αυτός ο οποίος καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από τον αγώνα με τη Σαντορίνη, έπαιρνε παίκτες μας, τους ενοχλούσε και προσπαθούσε να τους βάλει σε μια διαδικασία μειωμένης απόδοσης για να χάσουμε».

Για το θέμα της ένστασης από την πλευράς της Σαντορίνης είπε τα εξής:

«Κατά την διάρκεια του αγώνα διαπίστωσα το τι είχε γίνει. Όταν διαπίστωσα το τι μας έκαναν, δυστυχώς ήταν σε σημείο τέτοιο αγωνιστικά που δεν μπορούσα να μην πω στον προπονητή, άστα να πάει στο διάολο να δούμε τι συμβαίνει. Και γι’ αυτό και το αποτέλεσμα το οποίο ήρθε. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Αυτό το οποίο έγινε, έγινε με μια σκοπιμότητα την οποία θα διερευνήσουμε σε όλα τα επίπεδα. Και ότι χρειαστεί, ποινικά κολάσιμο θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε οτιδήποτε στην τύχη του. Εμείς τους ποδοσφαιριστές μας τους πήγαμε και τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο και κάναμε ότι έπρεπε για να είναι εντάξει ως προς τα δελτία υγείας. Τους πήγαμε στον κύριο που αναγράφεται και γνωρίζουν όλοι. Έχω πολλά να πω για όλα όσα συνέβησαν, αλλά θα τα πω μετά τη λήξη του πρωταθλήματος».

Ο ισχυρός άνδρας των «ελαφιών» τόνισε επίσης:

«Το μήνυμα είναι ότι η ομάδα παραμένει ισχυρή και να φοβούνται αυτοί που προσπάθησαν να τη δωροδοκήσουν. Η Ρόδος δεν έκανε το παραμικρό για να είναι ένοχη και ούτε βεβαίως κάποιος από το συμβούλιο της ομάδας».

Όσον για την ανάρτηση με αιχμές του γκολκίπερ, Βαγγέλη Πίτκα ανέφερε:

«Ναι έχουμε την τελευταία δόση να του πληρώσουμε. Θα την πληρώσουμε μαζί με όλων των παιδιών με το που λήξει το πρωτάθλημα. Δεν ήταν δυνατόν να πληρωθεί πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Αν είμαστε τσάμπα μάγκες το έχουμε αποδείξει όλοι μαζί εδώ και τρία χρόνια».

Πηγή : xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected