Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Έγινε η κλήρωση για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλο βόλεϊ, οι αντίπαλοι των ομάδων μας

Τους αντιπάλους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πληροφορήθηκαν οι ελληνικές ομάδες μετά την κλήρωση που έγινε από τη CEV.

Στα προκριματικά του Champions League ανδρών, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπρτσκο από τη Βοσνία στα προκριματικά του Champions League, ενώ στο CEV Cup ο Φοίνικας Σύρου θα τεθεί αντιμέτωπος της βελγικής Λέουβεν και αν προκριθεί, θα παίξει με τον ηττημένο του ζευγαριού Μπούντβα (Μαυροβούνιο) – Μλάντοστ (Κροατία).

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ στο Challenge Cup ανδρών, θα παίξει με τη δανέζικη Μίντελφαρντ, ενώ στο CEV Cup γυναικών η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αναμετρηθεί με τον ηττημένο του ζευγαριού Ολυμπιακός – Αστερίξ (Βέλγιο) στα προκριματικά του Champions League.

Στο Challenge Cup ανδρών ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Πάρνου (Εσθονία) – Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Στο Challenge Cup γυναικών ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τον νικητή του ζευγαριού Σάουφχαζεν (Ελβετία) – Οστράβα (Τσεχία), ο ΑΟ Θήρας με τη βελγική Ούγκεντεμ και η Θέτις Βούλας με τη σλοβακική Μπρατισλάβα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected