Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκάρει η μαρτυρία του Γιώργου Σαϊτιώτη για το παιδάκι που λίγο έλειψε να πνιγεί!

Ένα σημαντικό ζήτημα που θα πρέπει να γνωρίζουν άπαντες, έφερε στο προσκήνιο ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαϊτιώτης.

Ένα 6χρονο παιδί κόντεψε να πνιγεί στη θάλασσα, όμως χάρη στις φωνές της μάνας και την έγκαιρη επέμβαση ενός λουόμενου που βρισκόταν στις μπροστινές ξαπλώστρες, δε συνέβη το μοιραίο…

Γι αυτό θα πρέπει άπαντες να γνωρίζουμε πως καλό είναι οι ξαπλώστρες που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα και συγκεκριμένα τις οργανωμένες παραλίες, να παραχωρούνται σε οικογένειες με μικρά παιδιά ώστε σε μία ανάλογη περίπτωση, να είναι άμεση η επέμβαση των γονιών.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του :

“Αν δεν έχετε παιδιά ή αν τα παιδιά σας είναι μεγάλα, σας παρακαλώ την επόμενη φορά που θα πάτε στην παραλία και θα βρείτε ξαπλώστρα στις μπροστινές θέσεις, σκεφτείτε το πριν καθίσετε.

Ή αν θέλετε να κάνετε την καλή πράξη της ημέρας, παραχωρήστε την ξαπλώστρα σας σε μια οικογένεια με μικρά παιδιά.

Με αφορμή ένα άσχημο περιστατικό που συνέβη εχθές, με μια οικογένεια που λόγω του πολύ κόσμου που υπήρχε στην παραλία, αναγκαστικά έκατσε στα 10 μέτρα από την ακτή, μπορεί και παραπάνω.

Πόσο χρόνο θέλει μια μαμά να τρέξει αυτά τα 10 μέτρα πάνω στην καυτή άμμο αν βλέπει το παιδί της να πνίγεται;

10 δευτερόλεπτα θα σας πώ. Είναι αρκετά όμως να παγώσουν το αίμα μιας ολόκληρης παραλίας και ίσως και αρκετά να πνιγεί ένα παιδί…

Ευτυχώς οι φωνές της μάνας, δραστηριοποίησαν έναν κύριο που βρισκόταν κοντά και το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή!

Δυστυχώς είναι κάποια παιδιά και ο δικός μου μαζί, που αν δεν βγάλουν λέπια στα χέρια, δεν βγαίνουν από την θάλασσα…Πόση ώρα να στέκεσαι όρθιος δίπλα τους και πόση ώρα να είσαι και εσύ μέσα στην θάλασσα;

Δεν ήταν μια μαμά που δεν ενδιαφερόταν για το παιδί της, αμέσως το είδε. Ούτε το παιδί ήταν μικρό…ήταν τουλάχιστον 6 χρονών.

Παρόλα αυτά η μεγάλη απόσταση που είχε από την θάλασσα θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραία.

Για αυτό, σας παρακαλώ, την επόμενη φορά που θα ψάχνετε ξαπλώστρα, ξανασκεφτείτε το!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected