Αθλήματα

Με Μητσάκο, Σταύρακα και Παύλου τα ημιτελικά στην Πρέβεζα

Ο Θοδωρής Μητσάκος, ο Αδαμάντιος Σταύρακας και η Δήμητρα Παύλου συνεχίζουν να κινούνται σε τροχιά τίτλου στα γήπεδα της Πρέβεζας, καθώς προκρίθηκαν στα ημιτελικά του διεθνούς τουρνουά της ITF Preveza Cup.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Δήμητρα Παύλου, η οποία είναι στο Νο.1 του ταμπλό των κοριτσιών, κέρδισε έπειτα από μια δυνατή μάχη την Ελένη Καρανταλή με 6-3, 7-5 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Jana Stojanova από τη Βουλγαρία, Νο.3 στο ταμπλό.

Η Αθηνά Πήττα, που επίσης αγωνίστηκε στα προημιτελικά την Παρασκευή, αν και προηγήθηκε με σετ δεν κατάφερε δυστυχώς να προσπεράσει το εμπόδιο της Αυστραλής Roisin Gilheany, γνωρίζοντας την ήττα με 0-6, 6-1, 6-2.

Στο μονό των αγοριών θα υπάρχει σίγουρα ελληνική εκπροσώπηση και στον τελικό, καθώς στον έναν ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Αδαμάντιος Σταύρακας και Θοδωρής Μητσάκος. Ο Μητσάκος κέρδισε τον Βρετανό Matthew Rankin, No.3 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4. Μεγάλη νίκη και για τον Σταύρακα, που απέκλεισε το Νο.1 του ταμπλό, Alin Mihai Fatu από τη Ρουμανία, με 3-6, 7-5, 7-5.

Στο διπλό των κοριτσιών, η Δήμητρα Παύλου και η Δέσποινα Μαστροδήμα κέρδισαν τις Ekaterina Perelygina και Alexandra Zimmer με 6-1, 6-2 και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Roisin Gilheany και Aisling O’Connor.

Τέλος, στο διπλό των αγοριών δεν κατάφεραν τα ελληνόπουλα να μπουν στον τελικό, καθώς οι Βαγγέλης Κυπριώτης και Θοδωρής Μητσάκος ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό, Adam Kresina και Matthew Rankin, με 6-4, 6-4 στον έναν ημιτελικό, ενώ στον άλλον οι Δημήτρης Παλιούρας και Αδαμάντιος Σταύρακας ηττήθηκαν από τους Σλοβένους David Cerne και Nejc Skorjanc με 6-3, 2-6, 10-5.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected