Κατηγορίες
Super League 1

Τέλος ο Μολό, το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Δύο χρόνια αφότου ο Γιοάν Μολό υπέγραψε στον Παναθηναϊκό (από την Σοσό), ήρθε η ώρα του οριστικού διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών, με το συμβόλαιο του Γάλλου ποδοσφαιριστή με τους πράσινους να λήγει στις 30 Ιουνίου και να μην ανανεώνεται.

Λίγες ημέρες πριν το επίσημο φινάλε, ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει το τριφύλλι μέσω ποσταρίσματος που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων εκφράζει τη στενοχώρια του για την αποχώρηση αλλά και ταυτόχρονα τις ευχαριστίες του για το διάστημα που πέρασε στον Παναθηναϊκό.

“Σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον Παναθηναϊκό. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά το φινάλε ήταν ακριβώς αυτό που πραγματικά είμαι.

Ευχαριστώ για το προνόμιο να παίξω με αυτή τη φανέλα και τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας για τις κατευθύνσεις που μου έδωσαν.

Μπορεί ορισμένες φορές το να δίνεις το 150% να μην είναι αρκετό, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα. Έδωσα και την ψυχή μου και κλείνω αυτό το κεφάλαιο υπερήφανος. Ήταν δύσκολος και μακρύς δρόμος όμως έδειξα σε όλους πως όταν έχουμε αποφασιστικότητα δεν μας σταματάει κανείς.

Ευχαριστώ τον Θεό για την πίστη που μου έδειξε κάθε μέρα όταν δεν με πίστευαν. Θα συνεχίσω να παλεύω για το όνειρό μου, είναι δύσκολο να πω αντίο, οπότε θα πω εις το επανιδείν… Σας ευχαριστώ. Εύχομαι να λάμψει ξανά η πράσινη φανέλα”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο 31χρονος μπακ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yohan Mollo (@mollooffficial)

*Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected