Κατηγορίες
Super League 1

Ήττα στο τρίτο φιλικό για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός, μετά τις νίκες κόντρα σε Βολφσμπέργκερ και Κράσνονταρ, ηττήθηκε με σκορ 3-0 στην Αυστρία από τη Σάλτσμπουργκ. Δύο δοκάρια είχαν οι πρωταθλητές, με Αραμπί (43′) και Τσούμιτς (84′).

Η Σάλτσμπουργκ, η κάτοχος οκτώ διαδοχικών πρωταθλημάτων στην Αυστρία, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μετά το δυνατό σουτ του Κόιτα που πέρασε πάνω από το δοκάρι, κέρδισε τρία διαδοχικά κόρνερ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 8ο λεπτό, όταν σουτ του Μασούρα μέσα από την περιοχή με το αριστερό, κατέληξε στα χέρια του Κεν.

Οι Αυστριακοί συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και στο 10′ το σουτ του Σέσκο μέσα από την περιοχή, μετά από… καταδίωξη του Σεμέδο, πέρασε άουτ. Για τους «ερυθρόλευκους» ο Ραντζέλοβιτς ήταν αρκετά κινητικός και στο 12′.

το σουτ που έκανε κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καμαρά να απειλήσει με σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο «έβγαλε» ο τερματοφύλακας της Σάλτσμπουργκ.

Στο 18′ και στο 21′ ο Σωκράτης έκοψε δύο επικίνδυνες πρωτοβουλίες των Αυστριακών, ώσπου στο 33′ και στο 35′ η Σάλτσμπουργκ έφτασε σε δύο τυχερά γκολ. Αρχικά ο Γιουνούζοβιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Αραμπί, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Καπάλδο σούταρε έξω από την περιοχή, ο Μπουχαλάκης έβαλε την κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη.

Η Σάλτσμπουργκ θα μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο γκολ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, αλλά το σουτ του Κιάεργκααρντ μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε μια… ανάσα από το 2-1 στο 43′. Ο Ραντζέλοβιτς έκανε σέντρα από δεξιά, αλλά η σκαστή κεφαλιά του Αραμπί χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Σεμέδο από το γύρισμα του Μασούρα κατέληξε στην αγκαλιά του Κεν.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός : Τζολάκης (64′ Κρίστινσον), Ανδρούτσος (64′ Λαλά), Σεμέδο (46′ Μάρκοβιτς), Σωκράτης (64′ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (48′ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (64′ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (64′ Σαπουντζής), Πέπε (64′ Κούντε), Ραντζέλοβιτς (64′ Βρουσάι), Μασούρας (64′ Τσούμιτς), Ελ Αραμπί (64′ Αλγκασίμ Μπα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected