Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πρώτη μεταγραφή για τον Άρη, ανακοίνωσε Izet Hajrovic

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα την πρώτη της μεταγραφή και συγκεκριμένα την απόκτηση του 30χρονου Βόσνιου ακραίου επιθετικού Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ζυρίχης το 2008. Το 2010 μετακόμισε στη Γρασχόπερς και στη συνέχεια στη Galatasaray το 2014. Ακολούθησε η μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης και μετά πήγε δανεικός στην ισπανική Έιμπαρ.

Το 2018 πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Φέτος είχε στην Κροατία 13 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά στην κροατική ομάδα είχε 86 συμμετοχές με 14 γκολ και 13 ασίστ.

Με την Εθνική Βοσνίας Ερζεγοβίνης έχει 27 συμμετοχές και 6 γκολ. Έχει επίσης μία συμμετοχή με την εθνική Ελβετίας και 7 συμμετοχές με Ελπίδων και Νέων της Ελβετίας. O Χαΐροβιτς ήρθε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του τριετούς διάρκειας».

Χαΐροβιτς: «Με έπεισε το πρότζεκτ»
Στις πρώτες δηλώσεις του, ο Ιζέτ Χαΐροβιτς σημείωσε ότι… «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη. Ήρθα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και πραγματικά ανυπομονώ να ζήσω τη νέα πρόκληση που έχω μπροστά μου. Πρέπει να πω ότι με έπεισε το πρότζεκτ του συλλόγου. Τα τελευταία χρόνια ο Άρης κάνει σταθερά βήματα προς την κορυφή και αυτό αποτελεί πρόσθετο κίνητρο και εμένα. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο και μαζί με τους συμπαίκτες μου να φέρουμε νέες επιτυχίες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected