Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Προγνωστικά: Η μητέρα των μαχών

Το ματς που περιμέναμε όλοι, το Αγγλία – Γερμανία είναι σήμερα στο «Γουέμπλεϊ» στις 19.00, ενώ αργότερα η φάση των «16» ολοκληρώνεται με το Σουηδία – Ουκρανία.

Αγγλία – Γερμανία (19.00)

Δεν εντυπωσίασε κανέναν η Αγγλία με την πορεία της στους ομίλους, αλλά έφτασε τους εφτά βαθμούς και τερμάτισε πρώτη στο δικό της γκρουπ. Πιο πρόσφατο το 1-0 επί της Τσεχίας, χάρη στο τέρμα του Στέρλινγκ μόλις στο 12′, ενώ νωρίτερα έμεινε στο 0-0 με την Σκωτία και κέρδισε την Κροατία με 1-0. Σίγουρα κανείς στο «στρατόπεδο» της Αγγλίας δεν θα ήθελε τόσο νωρίς την Γερμανία ως αντίπαλο, αλλά για να φτάσεις ψηλά σε μια μεγάλη διοργάνωση πρέπει να κάνεις και μεγάλες προκρίσεις.

Πιθανή ενδεκάδα Αγγλίας (4-2-3-1): Πίκφορντ – Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς – Γουόκερ – Ράις, Φίλιπς – Στέρλινγκ, Γκρίλις, Σακά – Κέιν

Η Γερμανία λίγο ήθελε να την πατήσει από την Ουγγαρία, αλλά εν τέλει το ισόπαλο 2-2 την έστειλε στην φάση των «16». Με εξαίρεση το εντυπωσιακό 4-2 επί της Πορτογαλίας, προβλημάτισε στα άλλα δύο παιχνίδια της στον όμιλο και η πορεία της από εδώ και στο εξής στο Euro αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό. Πάντως, τα «πάντσερ» ξέρουν πάντα να κάνουν την διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια, όπως είναι το σημερινό με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ», που το περιμένουν πως και πως σύμφωνα με δηλώσεις των διεθνών όλο αυτό το διάστημα.

Πιθανή ενδεκάδα Γερμανίας (3-4-2-1): Νόιερ – Γκίντερ, Χούμελς, Ρίντιγκερ – Κίμιχ, Γκιντογκάν, Κρόος – Γκόσενς – Χάβερτζ, Σανέ – Γκνάμπρι

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το σπουδαιότερο παιχνίδι της φάσης των «16» και αναμένεται να πέσουν κορμιά στο «Γουέμπλεϊ». Ικανές για όλα δείχνουν οι δύο ομάδες και θα προτιμήσουμε το Goal/Goal στο 1.83 από την Stoiximan.

 

Σουηδία – Ουκρανία (22.00)

Από τις ομάδες που έκλεψαν τις εντυπώσεις στους ομίλους η Σουηδία και μάλιστα πέρασε ως πρώτη στο δικό της γκρουπ, πάνω από Ισπανία, Σλοβακία και Πολωνία. Πιο πρόσφατο το 3-2 επί της Πολωνίας, φτάνοντας τους εφτά βαθμούς. Υψηλές προσδοκίες για τους Σκανδιναβούς στο τουρνουά, από την στιγμή που η κληρωτίδα δεν τους έφερε αντιμέτωπους με κάποιο μεγαθήριο, αλλά με την ομάδα της Ουκρανίας. Η όρεξη έχει ανοίξει στην Σουηδία για περαιτέρω διάκριση στην διοργάνωση.

Πιθανή ενδεκάδα Σουηδίας (4-4-2): Όλσεν – Λούστιγκ, Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον – Λάρσον, Έκνταλ, Όλσον, Φόρσμπεργκ – Κουάισον, Ισάκ

Στις λεπτομέρειες πέρασε η Ουκρανία στους «16» του Euro, συγκεντρώνοντας μάλιστα μόλις τρεις βαθμούς. Ειδικά στο τελευταίο της παιχνίδι χρονικά με την Αυστρία προβλημάτισε σε μεγάλο ποσοστό και θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ από το 1-0. Όπως και να έχει η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο παραμένει στην διοργάνωση και χωρίς περιττό άγχος θα προσπαθήσει και σήμερα να ανατρέψει τα δεδομένα με μια πρόκριση επί της αξιόλογης μέχρι στιγμής στο τουρνουά Σουηδία.

Πιθανή ενδεκάδα Ουκρανίας (4-1-4-1): Μπούστσαν – Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο – Σίντορτσουκ – Γιαρμολένκο, Σαπαρένκο, Ζιντσένκο, Μαλινόφσκι – Γιάρεμτσουκ

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μπορεί εκ πρώτης όψεως οι δύο ομάδες να μην απέχουν τρομερά σε δυναμική, αλλά η εικόνα τους στους ομίλους ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο στο 2.42 από την Betshop.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected