Κατηγορίες
Διάφορα

Πικρό φινάλε για τον 21χρονο Έλληνα στα συντρίμμια της πολυκατοικίας, βρέθηκε νεκρός

Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος ομογενής Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας στο Μαϊάμι όπως αναφέρει το NBC News.

Ο φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ, στο Νάσβιλ του Τενεσί, είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι για διακοπές και έμενε στην πολυκατοικία που έπεσε καθώς τον φιλοξενούσε ένας οικογενειακό φίλος, ο οποίος επίσης είναι αγνοούμενος.

«Ο γιος μου ήταν το πιο δυνατό άτομο που ξέρω και το καλύτερο μέρος της μέρας μου. Είχαμε σχέδια για το μέλλον του», είπε η μητέρα του, Τίνα Γιαννιτσόπουλος, λυγίζοντας την Τετάρτη αφού οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι βρήκαν τον γιο της ανάμεσα στα θύματα.

«Ήταν στην ομάδα της πίστας στο Vanderbilt», είπαν ότι οι φίλοι του που ταξίδεψαν στη Φλόριντα αφού έμαθαν ότι μπορεί να παγιδευτεί στο πεσμένο κτίριο 12 ορόφων.

«Ήταν ένας μεγάλος ανταγωνιστής, πάντα γελούσε και χαμογελούσε και ήταν ένας μεγάλος ηγέτης της ομάδας», δήλωσε ο Τζόζεφ Μαλούφ, πρώην προπονητής πίστας του Γιαννιτσόπουλου στο Γυμνάσιο Saint Thomas στο Χιούστον.

O 21χρονος Έλληνας ομογενής αγνοείτο από την περασμένη εβδομάδα και οι συγγενείς του μέσω κοινωνικών μέσων εξέφραζαν την αγωνία τους.

*με στοιχεία από το makthes.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected