Κατηγορίες
Super League 2

Η Ξάνθη επέλεξε για προπονητή τον Jaime Monroy

Στην Ξάνθη βρίσκεται από την Κυριακή (4/7) ο Zάιμε Μονρόι και την Πέμπτη (8/7) θα ανακοινωθεί από την ομάδα της Θράκης ως ο νέος της προπονητής.

Μέχρι πρότινος ο 38χρονος (φωτ. δεξιά), γεννημένος στην Πορτογαλία, δούλευε στην U23 της Λιντς, ως βοηθός του Μαρκ Τζάκσον, παίρνοντας μάλιστα πρωτάθλημα.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως personal trainer του χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Θεμπάγιος, σκάουτ της Ατλέτικο, τεχνικός διευθυντής στη Reebok Sports Club Soccer Academy (Ισπανία), πρώτος προπονητής και τεχνικός διευθυντής στη Σίδνεϊ Ολίμπικ (Αυστραλία), προπονητής και τεχνικός διευθυντής σε καμπ της Μπαρτσελόνα, προπονητής στην U14 της Αλκορκόν, βοηθός προπονητής στη Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) και σκάουτ για την ομάδα Νέων της Πόρτο.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Μονρόι έχει ήδη πιάσει δουλειά και το μόνο που μένει για να επισημοποιηθεί η συνεργασία του με την Ξάνθη είναι η ανακοίνωση.

Από εκεί και πέρα, οι ακρίτες θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν στις 15 Ιουλίου. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, που θα διαρκέσει έως τις 29 Ιουλίου, πέρα από προπονήσεις θα περιλαμβάνει τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ. Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Pravets, που βρίσκεται ανατολικά της Σόφιας και απέχει περίπου 60 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Η αποστολή του ΑΟΞ, θα αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας στις 30 Ιουλίου και θα επιστρέψει στην Ξάνθη στις 13 Αυγούστου.

Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα διαμείνει στο θέρετρο Riu Pravets Golf & Spa Resort, το οποίο βρίσκεται στις όχθες μιας λίμνης και διαθέτει σύγχρονες αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις, ενώ η απόστασή του από την πόλη του Pravets είναι 4 χιλιόμετρα. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα φιλικά παιχνίδια για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected