Κατηγορίες
Αθλήματα

Ζαφειράκης Νάουσας : “Η συμβολή σας πολύτιμη!”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ζαφειράκης Νάουσας, με την οποία ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας χάντμπολ στη φετινή Handball Premier.

Αναλυτικά :

“Τα μέλη της επιτροπής Χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας εκφράζουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολόκληρη την πόλη της Νάουσας, που «αγκάλιασε» την περσινή προσπάθεια της ομάδας μας, η οποία αγωνίστηκε (και θα αγωνιστεί και φέτος) στην μεγάλη εθνική κατηγορία της Handball Premier A1.

Ευχαριστούμε ειλικρινά για την οικονομική στήριξη όλους, επώνυμους και ανώνυμους χορηγούς, από τις επιχειρήσεις της πόλης μας που διέθεσαν χρήματα μέχρι και τους ιδιώτες φίλους που στήριξαν την προσπάθεια μας αγοράζοντας τις «Κάρτες Φιλάθλων»!

Είναι πολύ τιμητικό για εμάς που, σε μια δύσκολη (από πολλές απόψεις) χρονιά, μας στηρίξατε με την χορηγική υποστήριξη και την αγάπη σας!

Τη νέα αγωνιστική σεζόν, που ξεκινά μετά το καλοκαίρι, ευχόμαστε να είμαστε όλοι μαζί (χωρίς πολλές αποστάσεις), μια πόλη γροθιά– μια ομάδα, για να κρατήσουμε το χάντμπολ του Ζαφειράκη ψηλά, όπως του αξίζει!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected