Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωσε Απόσογλου το Μακροχώρι

Επιστρέφει στο Μακροχώρι ο Γιώργος Απόσογλου, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 35χρονος (20/08/1986) τεχνικός εργάστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον Αστέρα Τριποτάμου και παλαιότερα σε Άρη Παλαιοχωρίου, στον οποίο εργάστηκε από το καλοκαίρι του 2017.

Μαζί του στο τεχνικό team θα είναι ο Φίλιππος Πέιος, που ανήκει στο προπονητικό δυναμικό της Ακαδημίας Μακροχωρίου.

Αναλυτικά :

“Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, ο σύλλογός μας θέτει σε εφαρμογή το πλάνο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Με αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά και πάθος ξεκινάει άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν»

Το Δ.Σ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Απόσογλου. Επιστρέφει στον σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αλλά και τον υπηρέτησε προπονητικά.

Μετέπειτα ακολούθησε το δικό του ταξίδι (ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΩΧΟΡΙΟΥ & ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ) και γεμάτος εμπειρίες και διάθεση για προσφορά, επιστρέφει στο σωματείο μας. Συνεργάτης βοηθός προπονητή θα είναι ο Πέiος Φίλιππος προπονητής UEFA B. Από την περυσινή χρονιά απασχολείται στις Ακαδημίες του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ FC.

Το Δ.Σ. του συλλόγου τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected