Κατηγορίες
Super League 1

Φιλική νίκη ενόψει Αστάνα για την Άρη (vid)

Έπειτα από δύο προβληματικές εμφανίσεις κόντρα σε Ερυθρό Αστέρα και Χάιντουκ, ο Άρης αντέδρασε, έδειξε σημάδια σημαντικής βελτίωσης και μολονότι βρέθηκε να χάνει 1-0 από το 4′ (σκόρερ ο Ρίμπους με απευθείας φάουλ) έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 της Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν με επιθετικό πνεύμα και έφτασαν δίκαια στη νίκη με τα γκολ των Ματέο Γκαρσία στο 56′ και Μπρούνο Γκάμα στο 62′.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, που έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα με την Αστάνα (22/7) για τον β’ προκριματικό του Conference League, είχε μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες για ακόμη ένα γκολ, ενώ δεν απειλήθηκε σοβαρά από τους Μοσχοβίτες.

Η νίκη επί της Λοκομοτίβ είναι σημαντική, καθώς ήρθε κόντρα σε μία πιο έτοιμη ομάδα και συνδυάστηκε με πολύ καλή μπάλα στο δεύτερο μέρος.

Συνθέσεις

Άρης : Ντένις, Σούντγκρεν (75′ Τζέγκο), Γκάνεα 85′ (Τσαγκαλίδης), Μπεναλουάν (72′ Δεληζήσης), Ασλανίδης, Σάκιτς, Σάσα (55′ Μαντσίνι), Γκάμα (87′ Σαλιάρης), Μπερτόγλιο (72′ Μπρούνο), Γκαρσία (72′ Χάιροβιτς), Μάνος (55′ Ματίγια).

Λοκομοτίβ Μόσχας : Γκιγιέρμε, Ρίμπους (81’ Ριντζίνσκι), Σιλιάνοφ, Μουρίγιο, Μπαρίνοφ (66’ Κουλίκοφ), Μίραντσιουκ, Ζεμαλετντίνοφ (66’ Κασίμοφ), Κρικόβιακ, Πάμπλο, Σμόλοφ, Καμάνο.

Δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected