Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφών συνέχεια για τον Ιωνικό

Η ΠΑΕ Ιωνικός πραγματοποίησε μία ακόμη μεταγραφή, καθώς σήμερα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λουάν Λέιτε Ντα Σίλβα.

Ο 25χρονος (31/05/1996) Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στο Κάμπο Γκράντε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Red Bull Brasil. Ακολούθως μετακόμισε στην Αυστρία για λογαριασμό της Λιέφερινγκ.

Αγωνίστηκε επίσης σε Στουρμ Γκρατς και SKN St. Pölten. Μετρά συνολικά 81 συμμετοχές στην αυστριακή Λίγκα (πρώτη κατηγορία) όπου είχε τα τελευταία χρόνια γεμάτες σεζόν, ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές το Κύπελλο Αυστρίας

Πήρε και Καμπράλ

Εκτός του Βραζιλιάνου, ο Ιωνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέρσον Καμπράλ.

Ο 30χρονος (31/01/1991) Ολλανδός εξτρέμ, γεννήθηκε στο Ρότερνταμ και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της Φέγενορντ και αγωνίστηκε από εκεί και πέρα σε Τβέντε, Ντεν Χάαγκ, Βίλεμ, Μπαστιά, Σπάτα Ρότερνταμ, Λέφσκι Σόφιας και στην κυπριακή Πάφο από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Σε δύο χρόνια με την Πάφο μέτρησε 28 εμφανίσεις, 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ στο πρωτάθλημα Ολλανδίας Eredivisie έχει στο παλμαρέ του 129 παιχνίδια με 16 γκολ και 19 ασίστ. Επίσης έχει υπάρξει διεθνής 29 φορές με τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας έχοντας και 2 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected