Κατηγορίες
Football League

Νέα προπονητική σελίδα για τον Σωτήρη Αντωνίου

Στη Ρόδο θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Σωτήρης Αντωνίου.

Ο 46χρονος (10/09/1975) τεχνικός με καταγωγή από τη Λάρισα, εργάστηκε πρόσφατα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ένωση Παραλιμνίου (μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες) και παλαιότερα σε Λεβαδειακό, Λαμία, ΑΕΛ, Τρίκαλα, ΑΕ Σπάρτη, Παναργειακό, Δωτιέα Αγιάς, Πανηλειακό, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Κόρινθος, ΑΕΛ Καλλονής και Εορδαϊκό.

Η ανακοίνωση :

“”Το «τιμόνι» της Ρόδου ανέλαβε και επίσημα ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος ετοιμάζεται να οδηγήσει την ομάδα στην Super League μετά από 38 χρόνια.

Νέος τεχνικός της Ρόδου είναι με κάθε επισημότητα ο Σωτήρης Αντωνίου καθώς ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της υπόθεσης με τον Έλληνα τεχνικό να βάζει την υπογραφή του και να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου.

Ο Αντωνίου θα έχει στο πλευρό του ως βοηθό τον Ιωάννη Προβιδά και ως αναλυτή τον Μιχαήλ Χαρίτο, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Ιωάννης Καραμπίνης και γυμναστής ο Χαράλαμπος Παναγούλης.

«Στόχος η επιστροφή στην Super League μετά από 38 χρόνια»

Πλέον άπαντες στρέφουν τον ενδιαφέρον τους στο πως η ομάδα θα πετύχει το μεγάλο της στόχο που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Super League μετά από 38 χρόνια. Μάλιστα σε αυτό αναφέρθηκε και ο Σωτήρης Αντωνίου με δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της πρόσληψης του. «Είναι τιμή μου που θα καθοδηγήσω μια ιστορική ομάδα την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ.

Ευχαριστώ τον κ. Μαρτίνη και την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η πρόκληση αυτής της νέας σελίδας στην καριέρα μου είναι πολύ μεγάλη.

Στόχος η σκληρή δουλειά ώστε μετά από 38 χρόνια να οδηγήσω την ομάδα της Ρόδου στην μεγάλη κατηγορία» είπε ο Έλληνας τεχνικός.”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected