Κατηγορίες
Basket

Απίθανα πράγματα από τον Giannis και 2-1 οι Bucks! (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει στο δικό του δρόμο. Για μία ακόμη φορά κλείνει τα αυτιά του σε όλα και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Ηγείται, νικά και ξεχωρίζει. Το ίδιο έκανε και στον τρίτο τελικό του ΝΒΑ και στο 120-100 των Μπακς επί των Σανς. Ο ίδιος σημείωσε 41 πόντους, πραγματοποιώντας μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, βλέποντας το όνομά του για πολλοστή φορά δίπλα σε ιερά τέρατα του αθλήματος.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν αποφασισμένος και το έδειξε με πράξεις. Σημείωσε το 1/3 των πόντων των Μιλγουόκι Μπακς και τους οδήγησε στο 120-100 επί των Φίνιξ Σανς. Η σειρά των τελικών βρίσκεται στο 2-1 για τους “ήλιους” με το τέταρτο παιχνίδι στη μάχη για τον τίτλο να είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) και πάλι στην έδρα των “ελαφιών”.

Ο Greek Freak έδειξε το δρόμο σε όλους και αυτή τη φορά είχε μεγάλη βοήθεια και από συμπαίκτες του. Ο ίδιος σημείωσε 41 πόντους και είχε ακόμη 13 ριμπάουντ και έξι ασίστ σε 37’40” που έμεινε στο παρκέ, δείχνοντας πραγματικά ασταμάτητος. Ακόμη η αχίλλειος πτέρνα του φάνηκε να έχει… γιατρευτεί, αφού τελείωσε το παιχνίδι με 13/17 ελεύθερες βολές, δείχνοντας να έχει βρει το “κλειδί” για τις… βόλτες του στη γραμμή της φιλανθρωπίας.

Οι Μπακς ήταν καλύτεροι, οι Σανς όμως κατάφεραν να πλησιάσουν με ένα τρίποντο του Τζόνσον στους τέσσερις πόντους (74-70) στην τρίτη περίοδο. Εκεί έγινε το μεγάλο ξέσπασμα των “ελαφιών”. Από το σημείο αυτό ως την ολοκλήρωση της τρίτης περιόδου έκαναν ένα 24-6, κλείνοντάς την με 98-76 και τελειώνοντας ουσιαστικά και τον αγώνα.

Ο Τζρου Χολιντέι είχε 21 πόντους, εννέα ασίστ και πέντε ριμπάουντ για τους Μπακς, ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε 18 πόντους, επτά ριμπάουντ και έξι ασίστ, ενώ από 11 πόντους πρόσθεσαν οι Μπρουκ Λόπεζ και Μπόμπι Πόρτις με τον τελευταίο να προσθέτει και οχτώ ριμπάουντ στο ενεργητικό του.

Οι Σανς είδαν τους Κράουντερ και Έιτον να σημειώνουν από 18 πόντους , ο Κρις Πολ είχε 19 και εννέα ασίστ, ο Κάμερον Τζόνσον πρόσθεσε 14, αλλά είχαν σε κακή -για τα δεδομένα του- μέρα τον Ντέβιν Μπούκερ που είχε 10 πόντους με 3/14 σουτ εντός πεδιάς και έπαιξε 29′ με τον Μόντι Ουίλιαμς να προτιμά να τον κρατήσει στον πάγκο την τέταρτη περίοδο, βλέποντας πως δεν έχει πιθανότητες νίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected