Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Τουρκία συνεχίζει ο Δημήτρης Γούτας!

Ένα όνομα, μια μεγάλη και περιπετειώδη ιστορία αναφορικά με την καριέρα του, η οποία όμως φαίνεται ότι έχει αίσια έκβαση προς… Τουρκία μεριά με διετές συμβόλαιο!

Όπως αναφέρει το Sportime, ο 27χρονος αμυντικός που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο και είχε συμφωνήσει από τον περασμένο Γενάρη για να συνεχίσει στην ΑΕΚ από το φετινό καλοκαίρι και έπειτα, τελικώς θα αγωνιστεί στη γειτονική Τουρκία, στην οποία πάει ως ελεύθερος.

Νέα του ομάδα, η Σίβασπορ, η οποία θα συμμετάσχει μάλιστα στο UEFA Conference League. Το συμβόλαιο θα είναι διετές και στην Super League Τουρκίας θα μπορέσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τους Περιστεριώτες την περσινή σεζόν.

Μια εξέλιξη που ήταν αναμενόμενη, μιας και η ΑΕΚ έδειξε τελικώς εμπιστοσύνη στους ήδη υπάρχοντες στο κέντρο της άμυνά της (Μήτογλου, Σβάρνα και Λάτσι, Τζαβέλλας, Νεντελτσιάρου).

Το γεγονός άλλωστε ότι δεν ακολούθησε την προετοιμασία της Ένωσης στο Πήλιο ήταν ένα σημάδι ότι ο Βαγγέλης Γούτας δεν θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Όπερ και εγένετο.

Οι Τούρκοι είχαν εκδηλώσει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, ο οποίος κάλυψε τα «θέλω» τους και αναμένεται να είναι από τα βασικά γρανάζια της οπισθοφυλακής τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected