Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Μεγάλες στιγμές για τον Giannis και τους Bucks, μια ανάσα από τον τίτλο! (vids)

Μία νίκη μακριά από τον τίτλο στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ βρίσκονται οι Μιλγουόκι Μπακς, που «άλωσαν» την «Phoenix Suns Arena», κερδίζοντας με 123-119 τους Φοίνιξ Σανς.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, τα «ελάφια» έκαναν το «μπρέικ» κι επιστρέφουν τώρα στο «Fiserv Forum», με στόχο να… τελειώσουν τη δουλειά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με κάρφωμα στον αιφνιδιασμό ύστερα από κλέψιμο του Τζρου Χόλιντεϊ «σφράγισε» την επικράτηση, έχοντας συνολικά 32π., εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Κρις Μίντλετον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 29π., μαζί με εφτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Ο Χόλιντεϊ τελείωσε με 27π., δεκατρείς ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ, ο Πατ Κόνατον με 14π. και έξι ριμπάουντ και ο Μπρουκ Λόπεζ με 9π. και έξι ριμπάουντ, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπήκε σε πρωτόκολλο κορονοϊού μαζί με το βοηθό προπονητή Τζος Οπενχάιμερ.

Υπό το βλέμμα του φίλου του, Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κρις Πολ έκανε double double με 21π. και έντεκα ασίστ. «Στράφι» πήγε η σπουδαία εμφάνιση του Ντέβιν Μπούκερ με 40π., για τους «ήλιους», ενώ 20π. με δέκα ριμπάουντ είχε ο Ντιάντρε Έιτον, 13π. ο Μάικαλ Μπρίτζες και 10π. με πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ ο Τζο Κράουντερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected