Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Οι δύο πρώτες μεταγραφές της Δόξας Δράμας

Ξεκίνησε τη μεταγραφική της ενίσχυση η Δόξα Δράμας, που λίγο πριν ανακοίνωσε την απόκτηση των Μουδούρογλου και Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Σάββα Μουδούρογλου.

Ο 30χρονος Δραμινός επιθετικός έπαιζε στον συμπολίτη Πανδραμαϊκό και γυρνά στους “Μαυραετούς” για τη δεύτερη θητεία του μετά από σχεδόν 6 χρόνια (έπαιξε σε Β΄ και Γ΄ Εθνική στην ομάδα μας, για περίπου δυόμιση χρόνια).

Ο Σάββας Μουδούρογλου έχει αγωνιστεί ακόμα σε Πανθρακικό (Α΄ Εθνική), Άρη, Νίκη Βόλου, Εορδαϊκό, Αιολικό, Αετό Οφρυνίου και Εθνικό.”

“Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Προερχόμενος από παραγωγικές χρονιές την τελευταία τριετία, ο 25χρονος Καβαλιώτης επιθετικός έρχεται να τονώσει τη γραμμή κρούσης των “Μαυραετών”, έχοντας την ευχέρεια να παίξει σε αρκετές θέσεις (κορυφή, άκρα και περιφερειακά).

Ο Παπαδόπουλος πέρυσι ξεχώρισε στη Φούτμπολ Λιγκ με τον Ιάλυσο Ρόδου, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Καβάλα (πρώτος σκόρερ της πρόπερσι), Ηρακλή (βοήθησε στην πορεία ανόδου από τη Γ΄ Εθνική πριν μια τριετία), ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίκαλα, αλλά και στην Κύπρο, με Καρμιώτισσα και Ένωση Νέων Παραλιμνίου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected