Super League 2 - Μεταγραφές

Επτά ανανεώσεις στη Δόξα, αποκτήθηκε ο Μιτακίδης

Επτά Δραμινοί παίκτες παραμένουν στο ρόστερ της Δόξας, την ώρα που αποκτήθηκε ο 22χρονος Κατερινιώτης επιθετικός, Ευριπίδης Μιτακίδης (φωτ).

Οι ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του Ευριπίδη Μιτακίδη.

Ο 22χρονος Κατερινιώτης σέντερ φορ (ύψους 1.82), αυξάνει τις επιλογές για την κορυφή της επίθεσης, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Πιερικό (πανηγύρισε μια άνοδο πρόπερσι), Αιγινιακό, Κ19 Λεβαδειακού, Δία Δίου και Ατρόμητο Χιλιομοδίου.”

 

“Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι συνεχίζουν και φέτος στην ομάδα μας εφτά γηγενείς παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό, με σταθερή και πάγια μέριμνα για την ποδοσφαιρική ανάδειξη του ντόπιου στοιχείου.

Στους “Μαυραετούς” παραμένει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και εκ των αρχηγών μας, Αλέξανδρος Κόντος, που έχει αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο, αφού προσφέρει πολλά και ως προσωπικότητα στα αποδυτήρια και τη “σύνδεση” με την κοινωνία και τους φιλάθλους μας.

Στη Δόξα συνεχίζουν και έξι νεαροί παίκτες με πολύ ταλέντο, που ήδη δείχνουν την αξία τους μέσα από τις ευκαιρίες που παίρνουν στα επίσημα ματς, από πέρυσι ή και πρόπερσι.

Ο λόγος για τους Γιώργο Θεοδοσιάδη (τερματοφύλακας), Δημήτρη Παπαϊωάννου, Κώστα Πετρίδη (μεσοαμυντικοί), Ανέστη Τάσιο (ακραίος μπακ και χαφ), Στέφανο Ρούτση (κεντρικός χαφ) και Δημήτρη Κυριακίδη (περιφερειακός επιθετικός).

Παίκτες γεννηθέντες το 2001, το 2002 και το 2003, που αποτελούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας, ενώ εκτιμάται οτι θα ακολουθήσουν τα χνάρια τους και άλλοι στο εγγύς μέλλον και την πρώτη ευκαιρία, που θα κρίνει το τεχνικό τιμ ως κατάλληλη στιγμή (άλλωστε φέτος εκτιμάται ότι θα υπάρξει δράση και σε επίπεδο Κ19).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected